Жіночий гороскоп на 2021 рік

Можливо вас зацікавить:

Астрологічний прогноз на 2021 рік для всіх знаків Зодіаку

  

Жіночий гороскоп на 2021 рік допоможе визначитися з цілями й заздалегідь дізнатися про те, в якій сфері життя неодмінно пощастить.

 

Покровитель 2021 року Білий Металевий Бик обіцяє жінкам рівномірний період. Метушні й ворожості, як у високосному 2020 році можна не чекати. Проте зорезнавці рекомендують не втрачати пильності, стежити за здоров'ям й докладати всіх зусиль для того, щоб знайти щастя й процвітання.

 

Жінка-Овен

Представницям цього Знаку у 2021 році пощастить у коханні. Тим, хто перебуває в пошуку другої половинки, не варто засиджуватися в чотирьох стінах, щоб не упустити свою долю. Також в новому році Овнам важливо підтримувати позитивний настрій, щоб не стати заручницями власної агресії й перепадів настрою.

 

Порада року: не забувайте викидати сміття з відра, з голови та з життя.

 

Жінка-Телець

Тельцям 2021 рік принесе удачу в кар'єрі. У новому році вдасться знайти застосування своїм талантам, а також побороти невезіння, вдаючись до дієвих угод. У літній період буде можливість покращити матеріальне становище, а відпустку зорезнавці рекомендують перенести на перші місяці осені.

 

Порада року: не створюйте собі зайвих проблем. Створюйте собі гарний настрій.

 

Жінка-Близнята

Близнятам 2021 рік припаде до смаку. Зорезнавці рекомендують застосовувати всі навички спілкування та збагачуватися новими знаннями. На початку року події в особистому житті розвиватимуться неквапливо, але до весни наберуть обертів, і ви повинні бути готові як до легкого флірту, так і до пристрасного кохання. Влітку очікується кар'єрне зростання, а до осені вдасться вирватися на заслужений відпочинок.

 

Порада року: Оптимісти хворіють рідко. Радість - найкраща у світі таблетка.

 

Можливо вас зацікавить:

 

Жінка-Рак

Ракам на початку року варто звернути увагу на свій енергетичний стан та зайнятися його покращенням. Саморозвиток допоможе зберегти позитивний настрій, не піддаватися паніці й сумнівам. До весни відкриється друге дихання, й жінки-Раки зможуть не лише навести порядок в життя, але й отримати нагороду за активну роботу. До тих, хто проявлятиме ініціативу, Білий Бик буде прихильним впродовж всього року.

 

Порада року: не варто сумувати за тим, чого у вас немає, радійте тому, що у вас є.

 

Жінка-Лев

Левицям зорезнавці рекомендують вгамувати почуття. Спокій стане головним супутником успіху, тоді як надмірна збудливість може спричинити більшість проблем як у справах, так і в особистому житті. Динамічний й позитивний рік принесе удачу жінкам, які знають собі ціну, але не відмовляють у допомозі тим, хто дійсно її потребує.

 

Порада року: розумно було б частіше говорити собі: «змінити я цього не можу, залишається отримувати з цього користь».

 

Жінка-Діва

У Дів у 2021 році відкриється друге дихання, що призведе до успіхів в діловій сфері. Зорезнавці рекомендують жінкам не боятися проявляти наполегливість, щоб не залишитися в тіні успішніших конкурентів. У любовній сфері буде тимчасове затишшя, проте з настанням осені самотні серця зможуть зустріти свою любов. Що стосується дорогих придбань, то їх найкраще перенести на кінець літа й початок осені.

 

Порада року: все буде так, як ви мрієте, лише зачекайте. Пам’ятайте, цукор на дні.

Жінка-Терези

Терезам на початку року енергетика зірок й планет подарує можливість розібратися з терміновими проблемами й позбутися усього, що заважає щастю. У 2021 році зорезнавці рекомендують підвищувати самооцінку й більше часу проводити з близькими, щоб отримувати від них підтримку й заряджатися позитивним настроєм. Удача чекає Терези й в коханні: в літній період однаково пощастить і сімейним парам, і тим, хто лише шукає свою долю.

 

Порада року: цінуйте маленькі радощі, одного разу вони складуться у велике щастя!

 

Жінка-Скорпіон

Скорпіонів чекають приємні зміни в житті. Зірки допоможуть знайти щастя в особистому житті, забути про сварки й самотність. У весняний період ви повинні бути готові до рутинної роботи, яка, втім, принесе прибуток. Жінкам-Скорпіонам не можна перевтомлюватися, інакше вони можуть надовго вийти з ладу. Своєчасний відпочинок й поповнення запасів енергії допоможуть залишитися на плаву впродовж всього року.

 

Порада року: щоб бути щасливою, слід  позбутися усього зайвого. Зайвих речей, зайвої метушні, а найголовніше, - зайвих думок

 

Жінка-Стрілець

Жінкам-Стрільцям зорезнавці рекомендують почати рік з вирішення фінансових та робочих питань. З початку весни удача чекає у сфері особистого життя, й самотні серця зможуть знайти любов. Всім, хто перебуває у стосунках, варто якомога більше часу проводити з коханими. Великі успіхи чекають вас й у творчій сфері: розвиток прихованих здібностей принесе непогані дивіденди.

 

Порада року: щастя не залежить від того, хто ви й що ви маєте. Воно залежить виключно від того, що ви думаєте.

 

Жінка-Козоріг

Козорогам зорезнавці рекомендують замислитися про зміну роботи. 2021 рік буде ідеальним для того, щоб зайняти нову посаду, перекваліфікуватися й навіть відкрити власну справу. У 2021 році не варто відступати чи опускати руки, якщо щось піде не так. За чорною смугою обов'язково настане біла, і якщо активно боротися за щастя, то неприємності залишаться в минулому.

 

Порада року: не тужіть в очікуванні, а радіти в передчутті - це дуже впливає на результат!

 

Жінка-Водолій

Водоліям зорезнавці пророкують рік, наповнений любов'ю. Пощастить вам і в діловій сфері, якщо вчасно вловлюватимете знаки долі й не відмовлятиметеся від додаткової роботи. Не завадить Водоліям і обережність, завдяки якій вийде розкусити ошуканців й маніпуляторів. Дорогі покупки варто здійснювати в середині літа й на початку зими.

 

Порада року: існує лише один шлях до спокою - припинити переживати про ті речі, які не можна змінити ...

 

Жінка-Риби

Рибам на початку року варто зайнятися зміцненням біополя, щоб не стикатися з відтоком життєвих сил. Ви повинні бути уважні до подій й не ризикувати даремно, інакше проблеми з'являться у сфері фінансів. Восени та взимку зорезнавці рекомендують не піддаватися спокусам й боротися з сумнівами, негативом та імпульсивністю.

 

Порада року: бути нещасним - це звичка. Бути щасливим - це також звичка. Вибір за вами.

Популярні дописи з цього блогу

9 відмінностей у поведінці розумних та обмежених людей

Гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року

20 дивовижних цитат Агати Крісті, які допоможуть вам знайти вихід з будь-якої ситуації