Гороскоп на квітень 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на квітень 2021 року віщує низку важливих подій. Для більшості знаків зодіаку вони стосуватимуться сфери особистих стосунків. Однак часом різні аспекти життя тісно переплітатимуться між собою, що змусить скоригувати поведінку й відкриє нові можливості. 

На цьому етапі головними покровителями залишаються Сонце та Меркурій, а Марс, який приєднався до цієї тріади в березні, відійде на другий план й займе контрпозицію. Тобто від нього в певні моменти цілком можна чекати негативу. Тому в другій місяць весни зорезнавці радять менше «чванитися». Контролюйте свої слова й краще взагалі не озвучте плани.  

Попри все місяць видасться цікавим, й допоможе відкрити нові двері, в тому числі - несподівані.

 

Перша декада квітня 2021 передбачає багатоплановий період, оскільки частково захоплює тенденції минулого місяця. В цілому, в професійному аспекті можлива поява перспективних проєктів, за які слід хапатися будь-якими силами. Бик, покровитель року, в цей період підтримає будь-які рішення, крім тих, які можуть бути потенційно небезпечними для вашого оточення. З цієї причини «йти по головах», навіть якщо буде бажання, не вдасться. Складнощі можуть виникнути лише в тому випадку, якщо будуть невірно розставлені пріоритети. У цьому питанні зорезнавці радять слухати серце й пам'ятати про те, чого насправді прагнете. У сфері особистих стосунків на початку місяця не передбачається якихось знакових подій. Однак для всіх знаків зодіаку буде актуальною спільна порада – «той хто не розуміє вашого мовчання, ймовірно, не зрозуміє і ваших слів».

Друга декада квітня 2021 буде кардинально відрізнятися від перших днів місяця. Акцент доволі швидко зміститься в бік сфери особистих стосунків. Перед тими, хто поки самотній, постане серйозний вибір. І проблема буде не в тому, що вибір виявиться складним, а в тому, що хтось може навіть не збагнути, що відбувається. Тому зірки рекомендують спочатку розібратися з побутом, а потім вже зі своїми почуттями. У сімейних в цьому плані все буде простіше й романтичніше. Вас чекають приємні моменти, особливо якщо ви схильні до компромісу. 

Не втрачайте кращі моменти у вашому житті лише тому, що ви не впевнені.

Третя декада квітня 2021 передбачається доволі динамічним періодом. Тим, хто шукає кохання, слід поберегти здоров'я. Однак, засиджуватися вдома не рекомендується, бо можна все пропустити. У сімейних пар з цим знову не буде проблем, але можливий конфлікт між поколіннями, який ви повинні вирішити особисто, не перекладаючи ні на кого відповідальність. На робочому фронті, для тих хто має власну справу може несподівано з’явитися цікава перспектива, якою однозначно варто скористатися. Це вдалий час для розширення бізнесу й укладення важливих угод. 

І пам’ятайте: не важливо, скільки дверей зачиняться перед вашим носом, завжди є одні, які чекають спеціально на вас.

Популярні дописи з цього блогу

Якщо ти вже вирішила піти, то йди лише один раз: 8 дорогоцінних заповідей для жінок

Жіноча гординя у стосунках із чоловіками

«Нікому ніколи нічого не пояснюй, тому що...»: геніальні слова Аль Пачіно