Домашній чизкейк
СКЛАДНИКИ: печиво - 400 г. цукор (4 + 1) - 5 ст.л. масло вершкове - 100 гр. яйця курячі - 2 шт. сир (5-9%) - 3 уп. сир плавлений ("Дружба") - 400 г. сіль - 1 щіпка лимон (цедра) - 1 шт. ванільний цукор Приготування: 1. Підготувати складники. 2. Печиво покришити руками або пропустити через м'ясорубку до дрібної крихти (якщо будуть зустрічатися крупинки - нічого страшного, так навіть краще). Ретельно змішати з 1 столовою ложкою цукру і м'яким вершковим маслом, повинно вийти тісто з крихт. 3. Рознімну (обов'язково) форму для випічки змастити вершковим маслом, і з крихт зробити дно і (за бажанням) бортики. Поставити в попередньо нагріту до 180 градусів духовку на 7-10 хвилин, щоб дно злегка підрум'янилося. 4. У мисці з'єднати сир, плавлений сир, яйця, 4 столові ложки цукру, 1 чайну ложку ванільного цукру, цедру лимона. Змішати міксером до однорідної маси, спершу на низькій швидкості, поступово її збільшуючи. 5. Перекласти си