Кавовий кекс з вишнею
СКЛАДНИКИ:
80 г. вершкового масла
120 г. цукру
1 ч.л. з гіркою розчинної кави
3 яйця
220 г. борошна
2 ч.л. розпушувача
80 г. вершкового масла
120 г. цукру
1 ч.л. з гіркою розчинної кави
3 яйця
220 г. борошна
2 ч.л. розпушувача
Для начинки:
250 г. вишні без
кісточок
100 г. цукру
100 г. цукру
Приготування:
1. Вишню
перекласти в каструльку, досипати цукор.
2. Варіть на
маленькому вогні поки цукор розчиниться.
3. Тепер тісто.
Масло розтерти з цукром. Каву розчинити в 1 ст. ложці окропу, додати до масла з
цукром і перемішати.
4. Потім по
одному вибиваємо яйця. Борошно просіяти з розпушувачем, з'єднати з сумішшю яєць
та масла.
5. Вишню
відкинути на сито, сироп зібрати. Вишню змішати з тістом.
6. Виложити в
змащену маслом форму. Випікати t = 180 ~ 200 °C хвилин 30.
7. Коли охолоне,
пропитати сиропом від вишень.
СМАЧНОГО!