Що робити з одягом, який нам більше не потрібен



Ми - жінки, і тому ми любимо, щоб у нашій шафі був великий вибір одягу, який нам дуже подобається та який хочеться носити.
Але іноді вміст наших шаф нас розчаровує, навіть якщо шафа наповнена одягом. Тому і трапляється ця ситуація, коли «вішати нікуди, а носити нічого».
Куди ж подіти непотрібний одяг, котрий вже не хочеться носити, але який все ще має добрий вигляд.
Не варто шкодувати розлучатися з цими речами: носити ви їх все одно вже не будете, а вони будуть лише займати місце в шафі та старіти. І тим більше не варто шкодувати за вашими старими речами.
А якщо звільнити шафу від непотрібних речей, це, безсумнівно, принесе у ваше життя якісь бонуси, починаючи від місця для нового одягу та задоволення від наведення порядку в шафі.


Що можна зробити з непотрібним одягом, якщо він ще в хорошому стані?

1. Можна продати непотрібний одяг
Звичайно, первісну вартість за цей одяг вже не повернути, якщо ярлики вже відрізані, чеки викинуті, та й часу пройшло досить.
Однак виручити гроші за непотрібний вам одяг все ще можна.
Де і куди можна продати непотрібний одяг?
Можна знайти в вашому місті комісійні магазини чи секонд-хенд та продати весь непотрібний одяг їм, або скористатися одним зі спеціальних сервісів в інтернеті.

2. Можна обмінятися непотрібним одягом з подругами
У ваших подруг теж можуть бути відносно нові або навіть зовсім нові речі, які вони точно так, як і ви не хочуть носити. І справа не в тому, що річ погана, а ось просто вона чомусь не подобається або не личить.
Зберіть подруг, нехай принесуть непотрібний одяг, влаштуйте квартирний показ і нехай кожна віддасть те, що їй не потрібно, і отримає те, що їй сподобається.


3. Можна віддати непотрібний одяг нужденним
Ви думаєте, ваша одяг нікому не знадобиться? Це не так.
Куди віддати непотрібний одяг? Віддайте його в дитбудинок (він напевно підійде комусь з дівчат-підлітків), надішліть або привезіть її в спеціальні центри допомоги нужденним (про які можна дізнатися через інтернет), скористайтеся допомогою оголошень типу «віддам задарма», допоможіть незаможним знайомим або безпритульним.
Однак не варто намагатися віддати комусь зовсім старі речі, з дірками й плямами - це дуже негарно. Такі речі краще пустити на одноразові ганчірки для особливо брудних справ, або просто винести на смітник.

4. Можна пошити з непотрібного одягу щось нове
Зараз, звичайно, мало хто шиє, але якщо ви вмієте шити, можна спробувати себе в ролі дизайнера та створити з речей, які ви не хочете носити, щось нове і прекрасне. 


Позбувайтесь непотрібного, відкривайте простір та мислення для нового і кращого! 

Популярні дописи з цього блогу

Гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року

9 відмінностей у поведінці розумних та обмежених людей

Якщо ти вже вирішила піти, то йди лише один раз: 8 дорогоцінних заповідей для жінок