Високосний 2020 рік: духовний сенс 29 лютого



Як відомо, високосний рік настає кожні 4 роки, і тоді в календарі з'являється дата 29 лютого. Це пов'язано з низкою невідповідностей Григоріанського календаря, й високосні дні допомагають ці неточності виправити.

Деякі люди дотримуються думки, що оскільки такий день буває лише раз в 4 роки, то він наповнений важливим змістом.

Духовний сенс високосного дня
Енергетичні вібрації цього дня не будуть «звичайними». І вони можуть допомогти кожному здійснити задумане.

29 лютого може стати вашою відправною точкою в тому, над чим ви міркували довгий час, але до цього часу не могли зважитися й реалізувати задумане. Цей день можна також витратити на те, щоб навести лад у справах.

Це період, коли вам необхідно сісти й оцінити поточний стан. Чого ви хочете від наступних днів, місяців, років? Коли вирішите це для себе, просто відправте цю інформацію у відкритий світ. Дозвольте Всесвіту почути її й прийняти з відкритими обіймами.

Не забувайте жити сьогоденням.

Не існуйте, живіть. Насолоджуйтеся кожною прожитою миттю.

Нумерологія високосного дня
29-е число присутнє в кожному місяці, але лютий - особливий місяць, яким його робить рідкість настання цієї дати та її духовна значимість.

«11» - це базове число, що позначає пробудження душі й духовне просвітлення. Для 29 лютого це дуже важливо, тому що число цього дня саме «11».

В нумерології цифра «2» дуже важлива, оскільки спонукає людину до виконання реальної місії її душі. Вона допомагає зрозуміти, в чому саме полягає сенс нашого життя. І все це завдяки внутрішній енергії, яка не дозволяє здаватися. Ця енергія мотивує нас досліджувати всі доступні можливості.

Таким чином, не дивно, що поєднання чисел «2» та «29» спричиняє сплеск цілющої енергії людини. Воно настільки могутнє, що може навіть допомогти нам побачити важливе послання Всесвіту.

Все, що від нас вимагається 29 лютого, це зберігати розум відкритим й бути уважними до свого оточення. Так ви не пропустите нагоду отримати надзвичайно корисні знання.

Використайте цей день по максимуму, інакше доведеться чекати цього моменту ще 4 роки.

Популярні дописи з цього блогу

Гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року

9 відмінностей у поведінці розумних та обмежених людей

Якщо ти вже вирішила піти, то йди лише один раз: 8 дорогоцінних заповідей для жінок