10 жіночих якостей, які цінують чоловіки

принц Гаррі та Меган Маркл

 

За останню сотню років, уявлення про те, що найбільше цінують чоловіки в жінках, істотно змінилися, але дещо залишається непорушним. 

 

Психологи вважають, що маючи в собі ці якості, жінка легко зможе зробити так, щоб чоловік, який їй подобається, не лише зацікавився нею, але й закохався.

 

Що ж чоловіки цінують у жінці найбільше:

 

1. Зовнішні дані

Тут вчені розходяться в думках: хтось вважає, що важливою є схожість з його матір'ю, а інші - пропорції обличчя, фігури й так далі. З упевненістю можна сказати, що будь-який чоловік надає значення і зовнішності, і тому, яке враження справляє жінка. Але привабливість - це ще далеко не все, за допомогою зовнішності надовго чоловіка не втримати. Для підтримки інтересу й здоровому розвитку стосунків знадобиться індивідуальність.

 

2. Повагу

Чоловіку буде дуже приємно, якщо жінка говоритиме про його чесноти рідним, друзям та знайомим. Про свої недоліки чи невдачі вони вважають за краще не чути👿, а якщо хтось згадує про це прилюдно, то це неминуче приведе до серйозних непорозумінь. Чоловіку дуже важливо знати, що його цінують, поважають й поділяють погляди. Для цього жінка має вміти не лише слухати, а й чути свого партнера.

 

3. Підтримку

Підтримка важлива навіть найуспішнішим чоловікам. Всім хочеться знати, що за спиною - надійний тил, супутниця, яка завжди «грає в одній команді», підтримає й підбадьорить в будь-якому випадку. Звісно, в спільному житті не обійтися без критики, але слід ретельніше підійти до вибору висловів й дозування негативних фраз. І найкраще завершувати суперечку на позитивних нотах, щоб після спілкування, чоловік відшукав натхнення, а не повністю припинив будь-які спроби щось робити.

 

4. Компліменти

Чоловіки люблять, коли ними захоплюються. Більшість з них навіть мають гостру потребу в словах підтримки та компліментах. Можливо, тому що їх їм так рідко говорять? Чоловіків треба хвалити, й повторювати якомога частіше, що вони найрозумніші, найсильніші, найцілеспрямованіші, і безсумнівно, найкрасивіші😉.

 

5. Ніжність

Чоловіки прекрасно почуваються без надмірної кількості дзвінків й повідомлень, ба більше, вони їх навіть дратують, особливо, коли припадають на робочий час. Але «обіймашки», ласкаві дотики й поцілунки дуже навіть вітаються.

 

6. Вдячність

Чоловіку подобається робити щось хороше для своєї жінки, але він очікуватиме у відповідь вдячності. Не сприймайте його вчинки як належне. Вміння щиро подякувати навіть за дрібницю, викличе задоволення та бажання здійснювати нові подвиги.

 

7. Зацікавленість

В основі тривалих стосунків лежить дружба. Щоб з людиною жити довго та щасливо, треба бути «на одній хвилі», щоб і порозмовляти цікаво було, та й перед родичами й друзями соромно не було. Безперечно, мало який чоловік буде захоплюватися, коли жінка всіляко підкреслюватиме, що вона набагато розумніша за нього👼.

 

8. Особисті кордони

Не варто повністю занурюватися в життя чоловіка й жити лише його проблемами та інтересами, як і проводити весь вільний час разом. Чоловікам, як і жінкам потрібна певна незалежність й можливість частину часу присвятити самому собі. Баланс в кожній родині індивідуальний. Але, більшість експертів сходяться на думці, що краще злегка «недодати», ніж задушити своєю любов'ю й замучити ревнощами. Це зруйнує навіть найміцніші стосунки.

 

9. Не лише інтим

Постійно доводити, що він крутий самець - властиво тільки підліткам. Дорослі чоловіки нікому й нічого не мають доводити. Уявлення жінок, що чоловікам «лише одне потрібно», вже давно застаріли. Не менше, ніж фізична близькість, чоловіків цікавить тиха гавань, де можна розслабитися, розуміння й душевне тепло.

 

10. Уміння смачно готувати

Спокусливі аромати допомагають створити затишок й комфорт в домі. Всі чоловіки люблять смачну їжу й цінують жінок, які вміють готувати щось складніше, ніж яєчню й сосиски з макаронами. До того ж їм просто подобається, коли жінка готує для них, чи це кулінарний шедевр, чи буденний обід.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»