Психологічний тест на асоціації: яке око одразу привернуло вашу увагу

Точність цього тесту вражає😜

 

Перші асоціації дуже багато можуть розповісти про нас самих та наші пріоритети.

 

Простий, але дуже цікавий тест. 

 

Оберіть око, яке одразу привернуло вашу увагу:

 

 

Око 1

 

Якщо ви обрали перше око, то ви людина, яка у своєму житті робить ставку на якість. Ви шукаєте й обираєте лише найкраще. Завжди всім бажаєте лише добра. Здатні заради інших відмовитися від себе та своїх потреб, через це ви часто страждаєте, особливо, коли людина виявляється не гідною вашої довіри та відданості.

 

 

Око 2

 

Якщо ваш вибір припав на друге око, то це вказує на те, що вас мучить та руйнує внутрішній біль. Те, що вас турбує, може спричинити до того, що ви закриєтеся від зовнішнього світу. Час розібратися з минулим, помилками та несправедливістю, які ви так бережете наостанок, зробіть це поки не пізно.

 

Око 3

 

Ви людина, яка вважає, що вчинки та дії набагато важливіші, ніж порожні слова. Ви робите все, щоб жити вільно й водночас помірковано. Не любите ні великих драм, ні великої ейфорії. Ви задоволені, коли ваші плани збуваються й все в житті пливе розміреним потоком. Простій душить вас та ламає.

 

Око 4

 

На даний час ви перебуваєте на роздоріжжі, не знаєте що далі робити, яку обрати дорогу - й це вас лякає. Страх щодо майбутнього нависає над вами. Варто спокійно проаналізувати всі можливі напрями (варіанти), обрати один і йти по ньому, не озираючись. Не бійтеся знайти своє місце в житті й використайте побоювання, як мотивацію.

 

Око 5

 

Цей вибір вказує на те, що ви людина, яка не концентрується на минулому чи майбутньому. Ви живете сьогоденням й прагнете вичавити з життя стільки, скільки можна. Шукати відповіді в минулому або планувати на роки наперед - це не для вас. Таке ставлення до життя дозволяє вам насолоджуватися тим, що є, кожною миттю.

 

 

Око 6

 

Ви є людиною, яка дуже багато чого в житті пережила. Ви пізнали багато важких моментів, але як і раніше бачите в довколишніх добре та позитивне. Ви не боїтеся вірити в людей. Ви сильна людина, яка вміє дбати не лише про себе, а й про інших.

 

Більше тестів можна переглянути тут

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе