Психологічний тест. Кому б ви допомогли у першу чергу?

Психологічний тест. Кому б ви допомогли у першу чергу?

Швидко оберіть номер людини, якій би допомогли насамперед. Відповідати треба не замислюючись! 


 

Вибір людини може багато про неї розповісти, особливо коли справа стосується стресових ситуацій, де  рішення треба ухвалювати блискавично. 

 

№ 1

Ви добре вихована людина з високими моральними якостями, з повагою ставитеся до традицій минулого. До прийняття рішень завжди підходите раціонально, дуже рідко чините необдумано. Вам важче за інших змиритися з несправедливістю цього світу. Часто саме вам доручають рутинну роботу, якої решті вдається уникнути.

 

№ 2

Ваш вибір свідчить про те, що у вас дуже чуйне серце, яке неодноразово «обгоряло». Ви людина, якій, вочевидь, не раз доводилося чути: «Не дозволяй на собі їздити» або «Зніми рожеві окуляри». Поруч із вами друзі почуваються спокійно та надійно, тому що ви ніколи не кинете у біді.

 

№ 3

Душа компанії та поціновувач веселих посиденьок - це про вас. Не любите зайвої метушні й ніколи не зробите більше, ніж треба, якщо ніхто про це не просив. Ви за вдачею лідер й притягуєте до себе таких самих сильних особистостей, як магнітом.

 

№ 4

Ви легка за вдачею людина, оптиміст, який бачить життя в яскравих фарбах і не помічає недосконалості світу. Ви швидко знаходите спільну мову з людьми й не любите перепрацьовувати. Ваша допитлива натура обожнює пригоди й терпіти не може нудитися в чотирьох стінах.

Популярні дописи з цього блогу

Гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року

9 відмінностей у поведінці розумних та обмежених людей

13 речей, про які треба пам'ятати, коли життя б'є тебе по голові