5 ознак успішної жінки


Успішна жінка - хто вона?
Гламур, доглянутість, розумні думки, грамотна мова?
Чи можливо шуба, машина, діаманти та особистий водій?
Чи може мама, оточена дітьми та з немовлям на руках?


Поняття успіху для всіх різне. 

А що для тебе успішна жінка?
Що для тебе успіх у твоєму житті?

Не завжди наявність атрибутів успіху свідчить про успішність у житті. Важливо одне, успішна жінка - та, що прагне і досягає, знає, чого хоче і має це.
5 ознак успішної жінки

1. Віра в себе і трансляція цієї віри світу
Успішна жінка, як прожектор випромінює впевненість у собі, у своїх силах і в інших людях. Її показник впевненості - не слова і твердження, а спокій і впевненість у погляді.
Є люди, які постійно шукають щастя, благословення, матеріальних підтверджень своїх можливостей. А є інші, які це багатство відчувають у себе всередині. І кожен день вони думають, яким чином я можу подарувати щастя іншим, як я можу поділитися тим, що маю сам?


2. Уміння тримати баланс
Це життя без непередбачуваних подій. Це коли у тебе є час, плани, очікування і конкретні дії рівномірно, у всіх сферах твого життя.
Але бувають перекоси. Наприклад, коли ти заклопотана сімейними справами. Знаєш, що відбувається тоді? Ти починаєш приділяти увагу сім'ї. І відчуваєш себе загнаним конем. А на роботу ти просто ходиш відпочивати від домашніх обов'язків. І мова вже не йде про кар'єрний ріст або професіоналізм.
А якщо ти вся в роботі? Ти успішна там, ти професіонал, тебе цінують і поважають, ти всю себе віддаєш роботі, ти досягла і досягаєш нових вершин. Але у тебе зовсім не залишається часу на сім'ю. Ти не знаєш, як тобі впорядкувати будинок, як зробити ближчими відносини з дітьми та чоловіком, ти приходиш додому відпочивати.
А якщо перекіс у третю сферу - відпочинок, друзі, хобі, розваги. Там ти щаслива, ніхто не гнітить, складаються все тепліші та надійніші відносини з друзями, ніхто не говорить про пересолений суп або неприбраний дім. Там ти відчуваєш повну гармонію. Хибну повну гармонію! Тому що поки ти молода, здорова, з грошима, енергійна запальничка, до тебе тягнуться, ти наповнюєш енергією всіх навколо. А забери здоров'я або гроші, чи будеш ти ще цікава тим, від кого отримувала цю «повну гармонію»?

Намалюй собі коло з трьома секторами. Нехай вони будуть в тому співвідношенні, як зазначено вище (наприклад, 20%, 30%, 50%) і подумай, що ти можеш зробити для того, щоб ці сектори були гармонійно однакові. Занотуй все, що придумаєш. Ти можеш все виправити!

3. Гармонійність особистості
Гармонія - важлива складова успішної жінки. Гармонія поділяється на зовнішню і внутрішню. Зовнішня гармонія - це співвідношення твого життя і твоїх цінностей, що ти говориш і як ти виглядаєш. Це сума ансамблю одягу, макіяжу, манери поведінки, мови. Така собі завершена картинка.
Внутрішня гармонія - спокій, цілісність, мудрість, любов. Ми їх транслюємо світу, хочемо ми того чи не хочемо.
Цінності - думки - вибір - дії. Це ланцюжок переходу від внутрішньої гармонії до зовнішньої.


4. Енергія і ресурсний стан
Показником успіху є енергійність людини, яка досягається шляхом здорового та активного способу життя. А як ти витрачаєш свою енергію залежить від того, на що спрямований фокус твоєї уваги. Неуважність завжди розсіює енергію даремно і безрезультатно.
Людство ще не придумало більш мудрого і надійного способу наповнення енергією як:

рух + здорова їжа + хороший сон + позитивний настрій

А якщо ще є і мета, то людина автоматично стає успішним на шляху до своєї мети.

Ресурс - поняття вичерпне. Тому його потрібно постійно поповнювати. Способів поповнення дуже багато і потрібно вибрати власний, що зазвичай допомагає саме тобі.

5. Вдячність
Вдячне серце топить лід. Вдячність дає відчуття повноти, цілісності, наповненості. Повертає фокус уваги з себе на довколишніх, виводить тебе на зовсім інший рівень і змінює твоє мислення з занепаду до достатку.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

13 речей, про які треба пам'ятати, коли життя б'є тебе по голові