30 порад, щоб втратити чоловіка назавжди



Існує міф, що кожна жінка потай мріє вийти заміж. Однак всім заміжнім жінкам добре відомо, що у цієї медалі є й зворотний бік: іноді в шлюбі наступають моменти, коли від чоловіка хочеться позбутися, причому що швидше, то краще. 
  
Не знаєш, як зруйнувати свій шлюб? Тоді ці поради точно для тебе!
 
1.
Частіше порівнюй свого благовірного з іншими чоловіками, бажано робити це на людях, на очах у родичів, друзів та колег.

2.
Твій чоловік має знати, що все, що він робить, недостатньо добре: він міг би більше заробляти, йому не завадило б підкачати прес та й в ліжку йому є куди прагнути. Нагадуй йому про те, що він не ідеальний, якомога частіше.

3.
Не треба, навіть зрідка, балувати чоловіка домашньою їжею: ти ж не кухарка.

4.
Запам'ятай золоте правило: те, що заробила дружина - належить дружині, а те, що надбав чоловік - також належить дружині.

5.
Постарайся частіше критикувати батьків чоловіка, особливо його матір. Це ж цілком заслужено: вона могла б і краще виховати свого синочка, адже він явно не дотягує до твоїх високих стандартів.

6.
Відмовся від експериментів в ліжку: навіщо витрачати на це сили, якщо можна спокійно подивитися улюблений серіал або пообмовляти чоловіка з подругою?
 
7.
Під час сварок не забувай нагадувати йому про всі минулі гріхи починаючи з моменту вашого знайомства. Щоб не забувати про проступки чоловіка, заведи вести спеціальний щоденник, куди занотовуй всі провини чоловіка за день.

8.
Чоловік - твоя власність! Ніколи не забувай про це.

9.
Пам'ятай про те, що чоловікові потрібен невпинний контроль. Частіше телефонуй йому на роботу, щоб запитати, чим він зайнятий, читай його смс і постарайся дізнатися пароль до електронної пошти.

10.
У твого чоловіка є хобі? Чудово! Постійно нагадуй йому про те, наскільки дурним і непотрібним є його заняття, або просто викинь все, що має відношення до його хобі, щоб звільнити місце для власних речей.

11.
Якщо у вас є діти, регулярно розмовляйте з ними про те, що їх батько, безумовно, нікчемна людина: він мало заробляє, не вміє нічого робити, егоїст і т.д. Рано чи пізно це дасть результати й діти почнуть ставитися до вашого чоловіка з легким презирством.

12. Не соромтеся витрачати зароблені чоловіком гроші на себе, причому бажано не відмовляти собі ні в чому.
13. А ось на чоловіку можна й заощадити: навіщо йому нова куртка, якщо дірки на ліктях старої майже непомітні? Дорікайте чоловіку за ті речі, які він придбав для себе, адже ці гроші він забирає у своєї сім'ї.

14. Робити чоловікові подарунки на свята не обов'язково: жінка не повинна витрачати гроші на чоловіка за жодних обставин.

15. Ваш чоловік вирішив поговорити з вами про щось важливе для нього? Всіляко демонструйте, що тема не представляє для вас жодного інтересу: зітхайте, закочуйте очі, старанно нудьгуйте.

16. У чоловіка проблеми на роботі? Не підтримуйте його в жодному разі. Він дорослий хлопчик й впорається зі всім самостійно!

17. І взагалі не варто підтримувати чи підбадьорювати його. Чоловіки самі повинні справлятися з будь-якими труднощами.

18. А ось вам, навпаки, варто частіше скаржитися на ваші проблеми. Чоловік повинен знати і про зламаний ніготь, і про черги в банку, і про те, що вам не вистачає грошей на нове пальто, оскільки він надто мало заробляє.
19. Ваш чоловік вирішив зробити вам подарунок? Подивіться на чоловіка з легким презирством, глибоко вдихніть та повідомте, що очікували більшого…

20. Не погоджуйтеся з чоловіком з жодного питання: від вибору країни для літнього відпочинку до глобальної світової політики. Сперечайтеся!!!

21. Вдома слід ходити в старому халаті, на якому відсутня половина ґудзиків. Якщо у вас немає такого халата, можете позичити його у літньої сусідки: у неї напевно завалялося кілька штук. Жодних домашніх суконь й привабливих піжам: вони можуть створити у вашого чоловіка непотрібну ілюзію, що ви намагаєтеся мати гарний вигляд для нього.

22. Відмовляйтеся від всіх ініціатив вашого чоловіка: що б він не запропонував, рішуче відкидайте. Похід в театр, спільна поїздка за місто чи візит до спільних знайомих. Це не повинно викликати у вас жодного ентузіазму. Пам'ятайте: разом з чоловіком ви повинні ходити лише в торгові центри, де ви зможете постійно нагадувати йому про те, що його заробітної плати явно недостатньо для задоволення всіх ваших потреб.

23. Почніть порівнювати чоловіка з вашими колишніми коханими, або чоловіками ваших подруг.

24. Якомога частіше плачте при вашому чоловікові. В ідеалі він не повинен бачити вас радісною й усміхненою ніколи.
25. В жодному разі не розділяйте захоплень вашого чоловіка та навіть не намагайтеся цікавитися його улюбленими книгами чи фільмами.

26. Більше образ! Вас повинно ображати кожне слово й дія чоловіка, при цьому важливо донести до чоловіка, що саме він є причиною вашого поганого настрою.

27. Якщо ваш чоловік любить футбол і уважно стежить за всіма матчами, під час відповідальних ігор команди, за яку він вболіває, намагайтеся знайти для нього важливе завдання. Якщо він відмовиться його виконувати, хай нарікає на себе.

28. Ніколи не кажіть чоловікові безпосередньо те, що ви думаєте, й не відповідайте на його питання. Він же не ідіот, має сам про все здогадуватися.

29. Перебільшуйте недоліки вашого чоловіка. У п'ятницю ввечері після роботи любить розслабитися біля телевізора з пляшкою пива? Алкоголік! У чоловіка є невеликий животик? Так він просто жирний кабан, який не стежить за собою! Часто упускає речі? Безрукий нечупара!

30. Не забувайте критикувати роботу вашого чоловіка, особливо якщо він нею по-справжньому захоплений. Частіше говоріть, що його праця нікому не потрібна й не приносить жодної користі.

Якщо всі попередні поради не спрацювали, мабуть, ваш чоловік недостатньо добре чує. Напишіть на аркуші ватману «Я вимагаю розлучення» і повісьте на видному місці. Можливо, це принесе потрібний вам результат.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»