Психологічні рекомендації, які змінять твоє життя


Зберігайте спокій, якщо на вас кричать

Якщо хтось злиться на вас, спробуйте зберігати спокій, швидше за все це спричинить відповідну реакцію, і людина почне злитися ще сильніше, але таким чином ви допоможете людині виплеснути всю свою злість, так що йому стане навіть незручно за свою поведінку.

 

Оформляйте звичайне прохання, як вигідну пропозицію

Теодор Рузвельт, свого часу, надрукував близько 3 млн листівок, але коли він дізнався про те, що у нього немає авторських прав на фотографію, він не став просити фотографа про послугу. Він пішов іншим шляхом. Зробив пропозицію фотографу, в якій розрекламував неймовірну популярність, яка чекає його попереду, за символічних 250 доларів.

 

Як змусити людину відповісти на будь-яке питання

Якщо людина не хоче відповідати на питання, чи відповідає лише частково, вам досить просто мовчати й дивитися на нього. Дуже швидко вона не зможе стерпіти цього і все розповість.

 

Як вгамувати хвилювання перед важливою подією

Якщо ви збираєтеся на співбесіду, уявіть що ви й ваш інтерв'юер давні друзі, такий прийом допоможе вам відчувати себе невимушено.

 

Підготуйтеся до критики

Наприклад, якщо ви йдете на збори, де хтось вас збирається атакувати або критикувати, то сядьте поруч з цією людиною. Відчуваючи фізичну близькість, йому стане не так комфортно, і його запал швидко згасне.

 

Як здаватися впевненою в собі людиною

Якщо ви хочете здаватися сильною та впевненою людиною, вам слід відмовитися від наступних фраз: «я думаю», «мені здається».

 

Якщо не дається вивчення чогось нового

То, спробуйте навчити цього когось іншого, так ви подивитеся на вивчення з боку, і краще його засвоїте))) 


Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями