Що колір волосся розповість про жінку?


Насправді не дарма існує поширена думка, що кожен чоловік надає перевагу власницям певного кольору волосся. Річ у тому, що, наприклад, жінка зі світлим волоссям виглядає в очах довколишніх м'якшою та поступливішою, в той час, як темноволоса видається більш незалежною й жорсткою. 
 

Цікаві психологічні тести можна переглянути тут


Чи так це насправді? 

Що може розповісти про жінку колір її волосся? 

 

 
 
Спробуймо розібратися:

Блондинка
Жінка зі світлим волоссям дійсно має м’якший склад характеру. Їй не властиво першою вступати в конфліктні ситуації та наполегливо відстоювати власну точку зору. Вона добросердна, тактовна та незлопам'ятна. Зворотною стороною медалі є її пасивність в житті та невміння боротися за свої права. Вона не дуже самостійна й в багатьох питаннях нерішуча, тому завжди намагається триматися поруч з сильним та вольовим чоловіком.

Руда
У власниці сонячного рудого волосся безсумнівно є в характері якась бісинка. Ця жінка вкрай рідко страждає від дефіциту чоловічої уваги, тому що чоловіки тягнуться до неї, мов метелики на світло. Безперечно, вона приваблива та життєрадісна. З нею завжди весело та цікаво, тому що вона й дня не може прожити без пригод. Цікаво те, що у рудоволосої красуні гарячий темперамент, який не завжди можна розгледіти з першого погляду. Так що життя поруч з нею завжди буде дуже різноманітним, наповненим емоціями та враженнями.
 

 
Русявка
Русявий колір волосся, як правило, належить жінці спокійній та поміркованій. Власниця русявого волосся в душі консерватор. Вона звикла жити по совісті, у неї є моральні принципи, переступати які вона точно не збирається. Як показує практика, русявим жінкам зазвичай непогано вдається поєднувати робочі обов'язки з сімейними, за що їх високо цінують та люблять як співробітники, так і члени їх сім'ї.

Шатенка
Володарка доволі твердого характеру, шатенка, дивиться на своє життя далеко не через рожеві окуляри. Вона раціоналіст та прагматик. А це означає, що кожен свій крок вона робить виважено й обдумано. Такий матеріалістичний склад характеру чудово допомагає їй домагатися великих висот в кар'єрі, а також позитивно впливає на побудову особистого життя. У цій сфері шатенка запросто може дати майстер-клас поколінню дівчат, що підростає.
 

 
 
Брюнетка
Найцілеспрямованіша та найнепохитніша представниця «слабкої» статі - це, безсумнівно, брюнетка. За чорним кольором волосся, якщо він, звичайно, натуральний, зазвичай ховається холодна й себелюбна натура. Багато чоловіків бояться брюнеток, і це не випадково. Принцип типової брюнетки - живи згідно зі своїми бажаннями, а решта хай підлаштовуються. І справді, так і є. Жити на одній території з брюнеткою непросто. Вона ніколи не зважає на чужу думку й ні під кого не підлаштовується. Можливо, саме тому серед темноволосих жінок чимало таких, які відчувають труднощі в побудові особистого життя.

Комбінований колір волосся
Мінливим характером зазвичай наділені власниці комбінованого кольору волосся, як, наприклад, мелірування або омбре. Головною особливістю характеру таких жінок є мінливість. Якщо сьогодні така жінка ласкава й поступлива кішечка, яка із захопленням дивиться на свого обранця, то завтра вона легко може перетворитися в хижачку, примхливу та зухвалу, яка не бажає грати за чужими правилами. Дивно, але саме це грає на руку жінці та часто робить її цікавою в очах чоловіків.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе