10 ознак розумної жінки

 

 

1. Говорить менше, ніж робить. З тієї простої причини, що добре знає, що лише слухаючи інших, стає розумнішою.

2. Знає безліч цікавих та корисних речей, а не просто ті, на яких спеціалізується. Постійно живиться інтересом до того, чим займаються інші.

3. Зі спритністю жонглює роботою, домом й своїми особистими інтересами. При цьому ніколи не втомлюються тримаючи цей баланс. Коли вона все це поєднує, у неї виходить справлятися на всі 100% зі всім, чим вона зайнята, одночасно й одразу на всіх фронтах.

4. Постійно підживлює себе актуальною інформацією. Частенько переглядає стрічки соціальних мереж й популярних сайтів, щоб повз неї не пройшло нове повідомлення, вловлює світові тренди й настрої суспільства.

5. Навіть, коли все в її житті летить шкереберть - вона посміхається. Розумна жінка ніколи не буде чимось пригнічена, тому що її «особливі мізки» дарують варіанти розвитку подій швидше, ніж щось погане може статися.

6. Добре знає, хто найрозумніший у кімнаті, проте не витрачатиме свого часу та зусиль, щоб довести це. Замість цього, постарається зробити когось у цій кімнаті таким же розумним, як і вона.

7. На керівній посаді, вона зробить все можливе, щоб люди, які з нею працюють, ставали розумнішими, більш товариськими та популярнішими.

8. Має приховані навички, які ніколи не показуватиме до того часу, поки їй це не буде потрібно. Вона не відчуває потреби показувати всі свої можливості, щоб довести, що вона краща за інших.

9. Може мати або не мати добру освіту. Коли вона поруч з вами, ви ніколи не дізнаєтеся, яка в неї освіта доти, поки не відкриєте її резюме.

10. За жодних обставин не виставить вас дурнем, навіть якщо їй це буде просто зробити. Вона знає, що роблячи когось дурнем – сама виглядає безглуздо.

Тепер ви знаєте ознаки розумної жінки. Якщо ви хочете бути однією з них, читайте Пані – український інтернет-журнал щодня!

«Все, що ми бачимо довкола, створено людьми не розумнішими за нас. Ми здатні змінювати речі, впливати на них й створювати нове».
неголений буддист в поношених джинсах, Стів Джобс

Популярні дописи з цього блогу

Гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року

9 відмінностей у поведінці розумних та обмежених людей

13 речей, про які треба пам'ятати, коли життя б'є тебе по голові