15 надихаючих цитат, здатних змінити життя


Для того, щоб зважитися на зміни житті й почати не просто мріяти, а діяти, часом людині потрібно не так вже й багато - всього лише мотивація або вчасно почуте слово. 
 
У цій добірці - цитати, які можуть стати стимулом для великих змін і всередині, і довкола вас. Бажаю удачі та позитивних тенденцій в житті!

 
Отже, 15 цитат, здатних змінити життя:

1. 
Я цього хочу. Значить, це буде.
~ Генрі Форд

2.
Роби сьогодні те, що інші не хочуть, завтра житимеш так, як інші не можуть.
~ Джаред Лето

3.
Прокидаючись вранці, запитай себе: «Що я маю зробити?» Увечері, перш ніж заснути: «Що я вже зробив?».
~ Піфагор

4.
Навіть якщо ви дуже талановиті й докладаєте великих зусиль, для деяких результатів просто потрібен час: ви не отримаєте дитину через місяць, навіть якщо змусите завагітніти дев'ять жінок.
~ Уоррен Баффет

5. 
Урок, який я отримав та якого дотримуюся все життя, полягає в тому, що треба намагатися, і намагатися, і знову намагатися - але ніколи не здаватися!
~ Річард Бренсон

6. 
Якщо проблему можна вирішити, не варто про неї турбуватися. Якщо проблему розв'язати не реально, турбуватися про неї безглуздо.
~ Далай Лама

7. 
Важка праця - це скупчення легких справ, які ви не зробили, коли зобов'язані були зробити.
~ Джон Максвелл

8.
Раз в житті фортуна стукає у двері кожної людини, але людина в цей час частенько сидить у найближчій пивний та жодного стуку не чує.
~ Марк Твен

9.
Раніше я говорив: «Я сподіваюся, що все зміниться». Потім я зрозумів, що існує єдиний спосіб все змінити - змінитися мені самому.
~ Джим Рон

10.
Наш великий недолік в тому, що ми надто швидко опускаємо руки. Найвірніший шлях до успіху - весь час пробувати ще один раз.
~ Томас Едісон

11.
Люди похилого віку завжди радять молодим заощаджувати гроші. Це погана порада. Не збираєте п'ятаки. Вкладайте в себе. Я в житті не заощадив й долара, поки не досяг сорока років.
~ Генрі Форд

12.
Особисто я люблю суницю з вершками, а риба чомусь надає перевагу черв'яку. Ось чому, коли я йду на риболовлю, я думаю не про те, що люблю я, а про те, що любить риба.
~ Дейл Карнегі

13.
Бідний, невдалий, нещасливий та нездоровий це той, хто надто часто використовує слово «завтра».
~ Роберт Кіосакі

14.
Я не мав поразок. Я просто знайшов 10 000 способів, які не працюють.
~ Томас Едісон

15. 
Невдача - це просто можливість почати спочатку, але вже більш мудро.
~ Генрі Форд