Якщо він хоче піти, відчини перед ним двері


Хіба є жінки, яких ніколи не кидали? Сумніваюся. Так чи інакше, а у кожної був чоловік, який вирішив піти. Здається, гірше нічого немає, але це лише в той момент.

Насправді, будь-який чоловік, який не може знайти причини, щоб залишитися, не вартий того, щоб його вмовляти. Ти можеш хотіти переконати його, нагадати про все те хороше, що між вами було. Але не варто.

Якщо він йде від тебе до іншої, ти можеш намагатися довести, що ти краща. Що вона йому не підходить, що саме ви - ідеальна пара. Але не потрібно.

Він в ясному розумі та здоров'ї. Він все пам'ятає. Все, що було між вами, він знає.

І якби він хотів залишитися, він би залишився.

Якби йому було досить ваших відносин, він би й не думав піти.

Не починай думати про те, як сильно він любить тебе десь в глибині душі - це велика пастка.

Якби він любив, він би не йшов.

У нього є право піти. Ти не можеш це контролювати - пам'ятай про це. Ти не можеш контролювати його, але ти можеш і повинна контролювати себе. Контролювати свої думки та поведінку.

Не дозволяй собі гнатися за ним. Ти ж не хочеш бути з тим, хто не хоче бути з тобою. Навіщо витрачати свій дорогоцінний час на того, кому все одно?

Це жінки йдуть, коли більше не можуть терпіти байдужості. Коли хочуть, щоб їх вмовляли залишитися. Чоловіки так не роблять. Чоловіки йдуть тоді, коли остаточно це вирішили й вже нічого не хочуть від цих стосунків.

І навіть не думай, що ти можеш змінитися й стати краще заради нього. Ти й так прекрасна. І правильний чоловік полюбить тебе саме такою. Правильний навіть не подумає піти.

А цьому просто допоможи зібрати речі. Відчини перед ним двері й зачини. Винеси з цього досвіду краще для себе. І стань кращою. Це допоможе тобі цінувати того правильного чоловіка, який прийде пізніше.

Якщо він хоче піти, просто відпусти його.
Якщо він хоче піти, відчини перед ним двері.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе