Тест на визначення прихованих рис особистості

Тест на визначення прихованих рис особистості

Один з найнезвичайніших психологічних тестів для визначення прихованих рис особистості.

Щоб пройти тест, уявіть себе садівником великого й красивого саду.


Уявили?

 

Тепер оберіть нове та загадкове дерево у свій сад.

 

Дерево слід обирати не замислюючись, інтуїтивно


 

Обрали? 

 

Чудово! 

 

Відпочиньте від зображення на хвильку...

 

Тепер дуже уважно подивися на картинку й оберіть ще одне дерево додатково.

 


Спробуймо дізнатися характеристику твоєї особистості та потаємну сторону душі.

 

Результати:

 

Дерево 1

 Безтурботні, грайливі та життєрадісні особистості.

 

Життя для вас - свобода та спонтанність. Ви намагаєтеся насолодитися кожним моментом сповна. Ваш девіз: «Ми живемо лише раз!». Ви відкриті новим враженням, допитливі та любите зміни. Не любите відчувати себе зв'язаними, обмеженими обставинами. Ви завжди раді сюрпризам.

 

Дерево 2

 Незалежні особистості, не любите умовностей, дуже безпосередні.

 

Ви завжди йдете своєю дорогою. Не визнаєте стримувальних факторів, які заважають обрати власний курс. У вас є артистичні здібності, які ви проявляєте в роботі або у вільний час. Ваш спосіб життя дуже індивідуальний. Ви ніколи не будете бездумно переймати те, що зараз «в моді». Живете згідно з власними переконаннями та уявленнями про життя. Навіть якщо це означатиме - плисти проти течії.

 

Дерево 3

 Схильній до самоаналізу й роздумів, чутливі особистості.

 

Ви частіше ніж більшість людей занурюєтеся в думки про себе й світ довкола. Ненавидите поверхневість. Надаєте перевагу побути наодинці з собою, ніж терпіти порожню балаканину й розмови ні про що. Але ваші стосунки з друзями дуже насичені, що й дає вам внутрішній спокій та відчуття гармонії, які необхідні для гарного самопочуття. Вас не обтяжує тривале усамітнення: ви рідко сумуєте.

 

Дерево 4

 Життєві, врівноважені та гармонійні особистості.

 

Ви цінуєте природність та простоту. Людям з вами комфортно, тому що ви міцно стоїте ногами на землі й на вас можна покластися. Тим, хто вам дорогий ви даруєте почуття захищеності, але разом з тим не тиснете на них. Вас сприймають як людину м'яку й сердечну. Ви скептично ставитеся до примх моди. Надаєте перевагу практичному й ненав'язливо-елегантному одягу.

 

Дерево 5

Прагматичні професіонали, впевнені у власних силах.

 

Ви тримаєте життя під контролем й не покладаєтеся на удачу – лише на власні сили. Розв'язуєте проблеми простими способами, уникаючи зайвих складнощів. Реалістично дивитеся на життя й щоденні турботи, беретеся за них рішуче. Вам довіряють на роботі, ввіряють відповідальну частину, оскільки знають, що на вас можна покластися. Ваша сила духу відчувається довколишніми. Ви ніколи не відчуєте задоволення, поки не доведете розпочате до кінця.

 

Дерево 6

Миролюбні, розважливі, неагресивні особистості.

 

Ви легкі у спілкуванні, але водночас дуже обережні. Без проблем заводите нових друзів, але разом з тим полюбляєте самоту й незалежність. Час від часу вам необхідно відпочити від усього на світі й побути наодинці з собою, щоб поміркувати над сенсом життя й насолодитися тишею. Ви потребуєте простору, але водночас не є одинаком. В гармонії з собою й довколишнім світом, ви цінуєте те, що пропонує вам життя.

 

Дерево 7

Впевнені у своїх силах аналітики, на яких можна покластися.

 

Ваша чутливість допомагає пізнати те, що має справжню цінність - якісну й довговічну. Ви поступово оточуєте себе справжніми перлинами, які були випущені з поля зору тих, хто не такий проникливий й уважний. Культура відіграє особливу роль у вашому житті. У вас є власний стиль - ексклюзивний й елегантний, вільний від загальноприйнятої моди.

 

Дерево 8

 Романтичні, мрійливі, емоційні та чуттєві натури.

 

Ви відмовляєтеся дивитися на речі виключно з раціонального погляду. Вам важливі почуття та мрії. Вам не цікаві люди, які заперечують романтизм й опираються лише на розум. Ви не сприймаєте нічого, що може обмежити різноманітність ваших емоцій та почуттів.

 

Дерево 9

 Динамічні та активні особистості, екстраверти.

 

Ви схильні приймати ризики й пов'язувати себе певними зобов'язаннями в обмін на цікаву й різноманітну роботу. Рутина вас паралізує. Ви прагнете відігравати провідну роль в подіях. Яскраво проявляєте ініціативність при будь-яких обставинах.

 


Спершу прочитайте характеристику дерева, яке  обрали першим.

 

Перше дерево - це та особистість, якою ви сприймаєте себе, те що ви цінуєте в собі.

 

Потім прочитайте опис дерева, яке обрали другим.

 

Опис другого дерева - це скрита частина вашої особистості, яка прихована від вас, але її можуть бачити інші люди.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»