Дуже цікавий тест: Яка з жінок найбагатша?

Ми часто чуємо про дуже багатих людей, які при цьому не відчувають себе по-справжньому щасливими. З іншого боку, є люди, які не можуть похвалитися своїм фінансовим добробутом, але вміють насолоджуватися дрібницями.

 

Чому? Тому що багатство - це щось більше, ніж фінансова сторона життя. Багатий не той, хто все має, а той, кому всього вистачає.

 

Подивіться уважно на картинку й скажіть - яка з жінок вам здається найбагатшою? Відповідь розкриє багато цікавого про ваші погляди на життя, а також про те, що вам потрібно змінити, щоб бути по-справжньому щасливою.

 


 

Жінка 1

 

Замість того, щоб спокійно йти по життю, ви весь час кудись поспішаєте. Ви просто не з тих людей, які думають про кожен свій наступний крок.

 

Ви часто робите висновки швидко й приймаєте поспішні рішення, не надто замислюючись про можливі наслідки. Ви хочете закінчити все якомога швидше.

 

Ви завжди кудись поспішаєте, й тому ніколи не можете добитися чогось вчасно. Ви схильні судити людей з першого погляду, вірячи в силу першого враження.

 

Отримуйте задоволення від життя, але намагайтеся планувати все заздалегідь, щоб ваш побут став менш хаотичним.

 

Жінка 2

 

Про вас безперечно можна сказати, що вам судилося бути лідером. Для вас життя - це велика боротьба, в якій ви є головним героєм.

 

Ви завжди прагнете бути у всьому першим. Ви знаєте собі ціну й не дозволяєте спотвореним соціальним стандартам «підкорити» вас. Для кожної проблеми у вас є рішення.

 

Ви відкриті для інших, й завжди «викладаєте свої карти на стіл». Люди довкола вас знають про вашу силу й часто довіряють вам.

 

Проте, для справжнього щастя вам необхідний баланс, а також розуміння того, що не завжди добре бути першим.

 

Жінка 3

 

Ви дивитесь на життя з реалістичної й приземленої точки зору. Ви контролюєте свої емоції й постійно стримуєте свою пристрасть. Ви терплячі. Ви приручили свою дику природу й чекаєте слушної нагоди показати себе в кращому світлі.

 

Якими б не були обставини, які визначають ваше життя - ви ніколи не здастеся..

 

Постарайтеся просто розслабитися, й ви побачите, як світ довкола вас, стає набагато кращим.

 

Жінка 4

 

Ви маєте унікальний погляд на світ, який відрізняє вас від інших. Сторонні бачать в вас творчу особистість. Однак вам не обов'язково займатися живописом, поезією чи музикою. Творчість у вас в крові!

 

Навіть просто продаючи газети, ви додаєте цій професії особливого змісту. Якщо ви миєте посуд, то миєте його зовсім по-іншому.

 

Що б ви не робили, робіть це з великою любов'ю й своїм винятковим способом.

 

Жінка 5

 

Коли ви перебуваєте у великій компанії людей, ви зазвичай непомітні. Якщо ви ставите комусь питання, ви робите це тихо, а потім вдаєте, ніби не дуже зацікавлені у відповіді.

 

Ви сором'язливі й рідко говорите, але саме тому ви досить уважний слухач. Це робить вас хорошим спостерігачем, а вміння слухати вас багато чому навчило. Ви багато знаєте, навіть якщо не справляєте такого враження на людей.

 

Частіше «виходьте в люди», й весь світ належатиме вам.

 

Жінка 6

 

Якщо вас запитати в чому сенс життя, ви неодмінно відповісте: якомога більше різноманітних вражень, подорожей та багато пригод.

 

Ви невтомний шукач пригод. Ви не непокоїтеся про дрібниці, і ймовірно, готові заощаджувати, щоб мати можливість подорожувати.

 

Вам ненависна навіть думка про офісну роботу. Ви маєте потребу завжди бути в русі.

 

Коли мова заходить про людей такого типу, більшість з них надто пізно усвідомлюють, що для повного щастя потрібно трохи стабільності. Не забувайте про це.

 

Більше тестів можна переглянути тут

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»