Тест. Визначаємо характер за формою нігтів

Хіромантія вивчає не лише зв’язок ліній на долонях з долею людини, але й визначає характер за формою нігтів.

 

 

Як показує практика, ця методика спрацьовує у 98% випадках, й служить чудовим способом краще розібратися в собі та довколишніх. Дізнайтеся, на які індивідуальні особливості особистості вказують типові форми нігтьових пластин.

 

На що вказує форма нігтів на руках

 

 

1.

Така форма нігтів властива комунікабельним й уважним людям. Вони швидко знаходять спільну мову з довколишніми, мають гострий розум та гарне почуття гумору.

 

 

2.

Люди з аналітичним складом розуму. Вони звикли все аналізувати, й серйозно підходять до розв'язання будь-якого питання. Таку людину важко розлютити або переконати.

 

3.

Творчі особистості з добре розвиненим креативним мисленням. Вони з легкістю генерують блискучі ідеї та заряджають позитивом довколишніх.

 

4.

Ця форма нігтів на руках зустрічається не часто. Її власник завжди обережний й спостережливий, часто буває нерішучим. Через це він здатний упускати влучні моменти в житті для самореалізації.

 

5.

Форма притаманна лідерам. Така людина звикла досягати своєї мети будь-якими методами, й не терпить відмов.

 

6.

Ознака рішучості й цілеспрямованості. Такі люди домагаються успіху своєю важкою працею, й користуються повагою довколишніх.

 

7.

Ознака людини з добре розвиненою уявою. Такі люди можуть довго перебувати у світі своїх ілюзій й будувати грандіозні плани, яким так і не судилося здійснитися.

 

8.

Непередбачувані особистості, люблять зміни. Вони схильні до авантюризму, полюбляють подорожі та пригоди.

 

Ця інформація буде актуальною, якщо розглядати природну (вроджену) форму нігтів на руках. З огляду на те, що в манікюрному салоні можуть її кардинально змінити, окремо потрібно розглянути питання штучних нігтів.

 

 

Як визначити характер жінки за формою і довжині нігтів:

 

Придивіться до манікюру, й ви зможете з високою ймовірністю визначити характер жінки за формою її нігтів. Адже їх довжина, форма та дизайн - це усвідомлений вибір кожної представниці слабкої статі.

 

Гострій формі, яскравому дизайну та довгим нігтям надають перевагу яскраві, самовпевнені й експресивні особистості. Вони люблять перебувати в центрі уваги та звикли виділятися.

 

Любительки коротких нігтів квадратної форми відрізняються практичністю й працьовитістю.

 

Мигдалеподібна форма нігтя середньої довжини - ознака комунікабельності, м'якого й поступливого характеру.

 

Більше цікавих тестів можна переглянути тут

Популярні дописи з цього блогу

Якщо вам хтось заздрить, то його видадуть ці токсичні фрази

20 цитат Стіва Джобса, які змінять твою свідомість

Як спілкуватися з людьми, які вважають себе кращими за інших