Як непримітна дочка китайських біженців стала дружиною мільярдера Цукерберга

 

Він - мільярдер й творець найбільшої соціальної мережі, а вона - звичайна непримітна дівчина. Їх багато критикували, мовляв, ці двоє не підходять один одному, але чи так це?

 


Розумна й освічена

 

Прісцила Чан - дочка китайських емігрантів, які працювали без відпочинку, щоб забезпечити своїм дочкам американську мрію. Зі свого боку Прісцила доклала всіх зусиль, щоб вступити до Гарварду, де вона вивчала біологію. До речі, саме там вона познайомилася з Марком Цукербергом.

 

Попрацювавши певний час учителькою, Прісцила вирішила стати педіатром. А тому вона вступила до Каліфорнійського університету на медичний факультет. Його вона закінчила блискуче й деякий час лікувала дітей в Сан-Франциско.

 

У них спільні інтереси та почуття гумору

 

Марк та Прісцила познайомилися в студентські роки на одній з вечірок. У Марка на келиху був написаний жарт, зрозумілий лише айтішникам. А оскільки Прісцила трохи зналася на програмуванні, вона зрозуміла його й посміялася. Чим і привернула увагу Марка, а розговорившись, вони зрозуміли, що між ними багато спільного.

 

Простота та скромність

 

Їхнє весілля було маленьким та скромним. Попри чималі доходи Марка, вони не стали робити величезний банкет й купувати дороге вбрання. Та й в сімейному житті пара не відрізняється величезними витратами, й провадить відносно скромний спосіб життя. Прісцила не та жінка, у якої кожен вихід у світ - вигул нової сукні від іменитого дизайнера.

 

Довгий шлях до материнства

 

Марк та Прісціла завжди хотіли мати дітей, але ніяк не вдавалося. Жінці довелося пережити три викидні, але пара не втратила надію. Сьогодні вони батьки двох прекрасних дочок.

 

Facebook

 

Прісцила часто допомагає чоловікові з його дітищем, не дарма ж її називають першою леді Facebook. Саме їй належать безліч нововведень мережі, які сприяють зручнішому спілкуванню. Саме її ідеєю було дати користувачам можливість вказувати, чи можна буде використовувати їх органи для трансплантації.

 

Чому саме вона?

 

Феномен Прісцили Чан намагаються розгадати сотні тисяч жінок на всій планеті.

Для багатьох питання звучить більш утилітарно: чому не я опинилася поруч з ним в тій черзі в туалет? Майже анекдотична історія їхнього знайомства відома кожному, хто хоч раз цікавився особистістю засновника соцмережі Facebook.

 

Ті, хто ставить собі питання «Ну чому не я?», не беруть до уваги одну деталь. На пивному кухлі Марка був напис #include <beer.h>. І Прісцила посміялася з цього жарту... А ви змогли б підтримати розмову?

 

Зовнішність дружини Цукерберга давно стала предметом обговорення мільйонів заздрісниць в соцмережах.

 

Вона не робить ліпосакцію й не збільшує собі бюст, не користується косметикою й частенько забуває поголити ноги. Жодних брендових речей вона не носить, - пише про Чан західна преса.

 

 

Багато хто насміхається, називаючи її простачкою. Але такі жінки врізаються в серце раз і назавжди! Та й факт залишається фактом - поруч з Прісцилою Марк безсоромно щасливий.

Популярні дописи з цього блогу

Якщо вам хтось заздрить, то його видадуть ці токсичні фрази

20 цитат Стіва Джобса, які змінять твою свідомість

Як спілкуватися з людьми, які вважають себе кращими за інших