Як закохуються різні знаки Зодіаку

 

Головна проблема людства полягає в тому, що всі люди чомусь народилися під якимись сузір'ями. Тобто, ми могли б собі жити, кохати, все було б абсолютно нормально...


Але ж ці кляті зірки😈

 

Овен

Овен закохується спокійно. Це той рідкісний випадок, коли Овен забуває про свій запальний темперамент і спокійно сидить на березі річки з травичкою в зубах, поки повз не пропливуть трупи всіх суперників. Після чого Овен ліниво підходить до об'єкту своєї пристрасті й недбало каже: «Пішли в кущі, шлюб брати будемо».

 

Телець

Телець закохується люто. Об'єкт любові має належати Тельцю повністю - з усіма тельбухами й кредитками. Пристрасть Тельця живе за правилами маленької розбійниці з казки про Снігову королеву: «Я накажу відшмагати тебе батогами, і тоді ти точно полюбиш мене. Полюбиш, я сказала». Тож Тельцям завжди відповідають взаємністю (бо страшно, дуууже страшно). А якщо раптом й кидають Тельців, то навшпиньках і під покровом ночі.

 

Близнята

Близнята закохуються щиро. І назавжди. «Назавжди» триває приблизно пів року, а об'єктів щирої любові може бути, наприклад, двоє. Але їх обох дійсно абсолютно щиро кохають. Для Близнят цілком нормально вранці ридати через одне вічне кохання, а ввечері різати вени через інше, теж не менш вічне. Причому, горе в обох випадках цілковито непідробне. А хто цього не розуміє, той Козоріг.

 

Рак

Рак закохується обережно. Повзає колами, не наближаючись, й обережно клацає клешнями: «А раптом це не вона?», «А якщо ми з нею це саме, а потім виявиться, що це не вона?» Об'єкт любові ці дивні переміщення неймовірно стомлюють, тому ймовірність розвитку стосунків залежить від терпіння обранця Рака. А особливо терплячі будуть винагородженні - закоханий Рак здатний покласти весь світ до ніг коханої. Втім, процес покладання світів під ноги коханої йде за звичною схемою: «А раптом цей світ нудний?», «А раптом вона дихає хлором, і їй взагалі не потрібен другий кисневий світ?». І так роками, роками..., щоб ви собі розуміли.

 

Лев

Лев закохується без особливого ентузіазму. Тобто, звісно, що це корисно для здоров'я, але сучасний світ пропонує закоханим рівні права. Леву важко збагнути, як можна мати рівні права з цими нікчемами. З іншого боку, якщо сказати чарівну фразу: «А давай, ти будеш зверху» (тільки не в контексті того, про що ви подумали), Лев автоматично приймає вас у зграю, що гарантує смачні кексики та інші файні штучки.

 

Діва

Діва закохується, як востаннє. Закохана Діва з порога надає об'єкту пристрасті в необмежене користування свої руку, серце, друзів, дітей від першого шлюбу і двоюрідну тітку з села. На несміливе питання: «А тітка навіщо?», закохана, але все ще розважлива, Діва відповість, що в господарстві ще й не такі речі ставали в пригоді. Якщо раптом об'єкт пристрасті випарується, Діва страждатиме і покірно чекатиме, що об'єкт передумає. Між іншим, передумати й повернутися до Діви - це дуже правильне рішення.

 

Терези

Терези закохуються через любов до мистецтва. Тому що роман - це красиво. А красивий роман - взагалі бомбезно. Вони красиво залицятимуться, красиво кохатимуться і красиво йтимуть назавжди. А потім красиво повертатимуться. Загалом, втомлять до неможливості. Але в жодному разі не зі зла - просто життя коротке, і треба спробувати все. Адже все таке смачне.

 

Скорпіон

Скорпіон закохується під час обідньої перерви. Між драмгуртком і фотогуртком. Крім того, Скорпіон закохується дуже технічно: швидкий вибір жертви, точковий укол в серце, і ось жертва вже корчиться в агонії, благаючи: «Ну візьми ж мене». Скорпіон радісно бере, пристрасно цілує і тікає на йогу.

 

Стрілець

Стрілець вважає, що краще не закохуватися взагалі. Тому що Все Буде Погано. Все Буде Дуууже Погано, як завжди. Якщо Стрілець все-таки закохався, він обачно дослухатиметься: «Чи вже все погано? Чи поки ще нормально? Чи все-таки погано, о Боже...». Але якщо раптом Стрільцю вдасться припинити проєктувати невдалий колишній досвід на кожного наступного обранця, всі інші знаки понуро й заздрісно куритимуть в кутку.

 

Козоріг

Козороги закохуються раціонально. Жодних ось цих - бабах, блискавка, як з цебра облило і метелики в животі. Козоріг добре знає, що метелики в животі суперечать фізіології, а перш ніж закохуватися, треба ретельно вивчити тактико-технічні характеристики передбачуваної раптової пристрасті. Хибно вважати, що Козороги травоїдні. О ні. Вони сидять на гілці, як ягуар, і можуть придивлятися до здобичі роками, щоб потім зробити точний стрибок - і ось жертва вже лежить з розірваним горлом (закреслено) без спідньої білизни й шепоче: «Я теж тебе кохаю».

 

Водолій

Водолії закохуються правильно. Всі інші знаки бачать закоханість приблизно так: «Я тебе кохаю, значить, ти винен мені свій час, увагу, гаманець і все інше, що у тебе є». Водолій же вважає, що якщо він в когось закохався, то має про нього піклуватися. Навіть коли роман в самому розпалі, Водолій не образиться, якщо об’єкт пристрасті вже цілих сорок хвилин не телефонує. А на ваше пізнє повернення до дому зреагує приблизно так: «Завтра теж завал на роботі? Ось, візьми з собою цей бутерброд з сиром». І бутерброд буде дійсно з сиром, а не з отрутою.

 

Риби

Риби закохуються класично. За чіткими канонами любовних романів - щоб пристрасть, гормони, розірвані сорочки, щастя, біль і криваві соплі. Важливий момент: об'єкт закоханості має бути максимально важкодоступний. Жити в іншому місті, а ще краще - в іншій країні, а, в ідеалі - перебувати з дослідницькою місією на Марсі. Риби мають страждати й долати перешкоди, інакше немає жодного сенсу ворушити зябрами. Після роману з Рибами залишається випалена пустеля, вкрита товстим шаром безбарвного попелу. І лише криваві соплі яскравими кульками можуть літати десь на орбіті Сатурна.

Популярні дописи з цього блогу

Якщо вам хтось заздрить, то його видадуть ці токсичні фрази

20 цитат Стіва Джобса, які змінять твою свідомість

Як спілкуватися з людьми, які вважають себе кращими за інших