Темна сторона вашої особистості: психологічний тест

Темна сторона вашої особистості: психологічний тест
 
Погляньте на світлину та оберіть тварину, яка привернула вашу увагу.

Зауважте, що тварина не обов'язково має вам подобатися.

 


Більше цікавих тестів можна переглянути тут


1. Чорна вдова

Якщо ви обрали чорну вдову - то у вас є темна й небезпечна частина особистості. Отрута чорної вдови уб'є будь-кого, навіть собі подібного. Вона плете ледь помітну павутину, а сама сидить в засідці. Потрапивши в її тенета, у жертви немає шансів врятуватися. Чорна вдова спочатку вводить отруту, а потім з'їдає здобич та позбувається останків.

 

Як і чорна вдова, ви знаходите потрібних людей, використовуєте їх, а потім залишаєте ні з чим. Потрапивши під ваш вплив, людям складно вибратися з ваших тенет, вони змушені діяти так, як зручно вам. Ви наполегливі й не здастеся поки не отримаєте те, за чим прийшли. Своїх ворогів ви тримаєте поблизу, щоб у зручний момент напасти й завдавати удару. Вас складно налякати й в разі загрози ви проявляєте винахідливість, користуючись чим часто виходите з ситуації неушкодженим.

 

2. Вовк

Вважається, що вовк - це породження темряви, уособлення чогось зловісного. Але насправді вовк є однією з найзагадковіших тварин. Благородний, здатний за себе постояти. Вночі він крадеться крізь хащі, щоб вичислити здобич, а потім накинутися на неї.

 

Якщо ваш вибір припав на вовка, то ви неоднозначна особистість, яка сповнена загадок. Ви, як і вовк, ніколи не проявляєте агресію першим, якщо вас не провокувати. Якщо до вас проявляють агресію, ви довго терпите, але потім вибухаєте й здатні бути нещадними. Довколишні вважають, що ви добра людина й вами можна знехтувати, але мало хто здогадується, що вашою добротою краще не зловживати, інакше є ризик дізнатися вашу темну сторону особистості. Ви, як і вовк, можете бути відданим та вірним партнером, якщо вважаєте людину гідною цього. Водночас можете бути лютим й безжальним з тими, хто зашкодить вам.

 

3. Кажан

Символ вічної ночі та мороку. Це загадкова тварина, яку не знайдеш вдень, але яка може моторошно налякати вночі.

 

Якщо ваш вибір припав на кажана, то ви доволі складна та багатогранна особистість. Ви ніколи не дивитеся на світ однобоко, дотримуєтеся нігілістичних поглядів, часто нехтуючи мораллю й етикою суспільства, яку вам намагаються нав'язати довколишні. Ви полюбляєте чорний гумор. Від інших людей вас відрізняє здатність розглядати світ під різними кутами, помічати малопомітні деталі. Ваш здоровий цинізм не дозволяє легко довіряти людям. Ви не прагнете зайняти сторону добра чи зла, ви намагаєтеся дивитися на світ максимально об'єктивно.

 

4. Ворон (крук)

Якщо ви обрали ворона - то вашою ключовою особливістю є високий інтелект. З давніх-давен ворони вважалися символом смерті. Але попри їх темну репутацію, ці птахи володіють винятковою винахідливістю й розвиненим інтелектом.

 

Ви, як і ворон, володієте проникливістю й спостережливістю. Ваша холодна розважливість рідко вас підводити. Завдяки своїй раціональності ви часто опиняєтеся у виграші. Ніколи не дозволяєте емоціям взяти верх над вами. Темною стороною вашої особистості є вміння цинічно розставляти пріоритети. На першому місці у вас завжди буде особиста вигода чи ваші ідеї. Поставивши перед собою мету, ви рухатиметеся до неї, навіть якщо доведеться переступити через моральні принципи. Завдяки вашій спостережливості ви легко помічаєте людські слабкості й частенько користуйтеся цим. Також, як і ворон, ви здатні бути злопам'ятними. Ваші кривдники майже ніколи не залишаються безкарними.

 

5. Чорна кішка

У середньовіччі кішки вважалися диявольськими кодлом й посланниками відьом. Вони гуляли ночами, полюючи на гризунів й завжди проникали туди, куди хочуть.

 

Якщо ви обрали чорну кішку, то ви людина непостійна й мінлива. Сьогодні ви можете бути ласкавим та грайливим створінням, але якщо вас спровокувати, то одразу ж показуєте кігті. Ви розумні, проникливі й володієте неабияким терпінням, коли вам це дійсно потрібно. Як і кішка, ви незалежна особистість, яка гуляє сама по собі. Ви рідко прив'язуєтеся до речей чи до людей, та й товариства особливо не потребуєте.

 

Якщо ж вас спровокувати, ви не відступите. Люто відстоюватимете свою територію й свої кордони, навіть якщо це зашкодить стосункам з довколишніми. Вашими темними якостями є нігілізм та егоїзм.

 

6. Чорна пантера

Це одна з небагатьох тварин, яку не можна повністю приручити. Пантера - самотня тварина, яка дуже вибірково ставиться до дружби й близькості. Вона робить, що хоче й ніколи не підпускає до себе сторонніх.

 

Якщо ваш вибір припав на чорну пантеру - ви скритна й загадкова особистість. Намагаєтеся не прив'язуватися надто сильно до людей, оскільки боїтеся виявитися вразливим й залежним. Навіть найближчих ви намагаєтеся тримати на певній відстані. Ваш пріоритет - особистий простір. Вас ніколи не лякала самотність. Ви самодостатня людина, яка знає, чого хоче. Ви намагаєтеся ні в чому себе не обмежувати, для вас важливий комфорт й безпека. Так само як і пантера, ви намагаєтеся уникати конфліктів, проте завжди здатні постояти за себе. Часто вас звинувачують в егоїзмі, але попри це, ви завжди дотримуєтеся своїх принципів.

 

 

7. Падальник

Якщо вашу увагу привернув цей птах, то у вашій темній стороні особистості є частка жадібності й низької емпатії.

Падальники володіють великим терпінням. Вони чекають, коли здобич сконає, щоб негайно взятися до трапези. Вони здатні відчути наближення смерті за кілька кілометрів, й не упустять можливості поживитися ще неостиглою тушкою.

 

Як і цей птах, ви здатні бачити слабкості інших, й можете цим скористатися. Ви дуже легко входите в довіру й використовуєте вразливість людини. Якщо вас образять, ви завдасте удару в найболючіше місце. Між допомогою ц вигодою ви часто обираєте другий варіант. Ваша холодна розважливість разом з проникливістю часто робить вас практично невразливим, вам завжди вдається вийти сухим з води.

 

За матеріалами тесту психологині Марини Володіної

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе