Магія чисел: про що говорить ваша дата народження

Магія чисел: про що говорить ваша дата народження

Інформація, яку несе в собі дата народження є дуже важливою. З її допомогою можна дізнатися свої таланти, сильні та слабкі сторони, а також зрозуміти, що з цим всім робити. 

 

Які ж таємниці приховують день, місяць та рік, в які ви народилися.

 

Число життєвого шляху - єдиний показник в нумерології, який не передбачає різноманітних трактувань. Ставши на шлях, визначений вашою датою народження, ви вже нікуди не зможете звернути з нього, навіть якщо дуже захочете.

 

Що раніше ви приймете цей факт й почнете ефективно використовувати дані вам від народження здібності, то швидше зможете домогтися бажаних цілей та висот.

 

Візьміть аркуш паперу й напишіть повністю дату свого народження. 

 

Наприклад: 24.11.1989

 

Далі наше завдання - визначити число життєвого шляху. Для цього додаємо всі цифри, аж до отримання однозначного числа:  

 

2 + 4 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 9 = 35

 

Додаємо 3 та 5

 

Отримуємо 8

 

Саме це і є число дати вашого народження. Знаходимо цифру в списку й дізнаємося, якими особливостями вона наділяє свого «власника».

 

Число 1

 

Перспектива бути першим не лише надихає, але й зобов'язує. Перед вами відкривається багато можливостей, ви легко домагаєтеся поставленої мети, але за однієї умови: якщо не біжите до своєї мрії, стрімголов, розштовхуючи всіх на шляху. В іншому випадку, не помітите, як ваші друзі відвернуться від вас, та й ворогів додасться. Наберіться терпіння, рухайтеся на середній швидкості, навчіться чекати. І цінуєте людей у своєму оточенні. Саме вони частенько є ланками у вашому ланцюжку досягнення мети.

 

Число 2

 

Власники числа дати народження 2 - це, свого роду, терези. Все їхнє життя проходить на контрасті: добро-зло, багатство-бідність, радість-смуток, співчуття-жорстокість. І від самої людини залежить, в яку чашу кинути наступний тягарець. Для того, щоб не дати негативу опанувати себе, навчіться приймати життя таким, яким воно є. Звичайно, робіть все можливе, щоб змінити ситуацію, але, якщо не виходить, подумки скажіть собі: «не можеш змінити обставини, зміни своє ставлення до них». Ніколи не нехтуйте допомогою колег, працюйте спільно, адже число 2 - це ще й пара. Так що, наприклад, організувати бізнес самостійно у вас навряд чи вийде.

 

Число 3

 

Якщо у вас росте дитина-вундеркінд, не виключено, що число дати її народження - 3. Ці діти рано починають читати й рахувати, всю інформацію схоплюють на льоту, мають хороші результати в навчанні. В юному віці їм все дається легко, можливо тому, вже ставши дорослими, вони не сприймають життя серйозно, їм не вистачає усвідомлення складності поставленого завдання. Вони живуть тут і зараз, їм комфортніше, якщо «сьогодні» у них не лише робота, а й всілякі розваги. Про майбутнє замислюються рідко, «подушки безпеки» у них немає. Вони легко досягають успіху та визнання, але їм складно втриматися на досягнутій висоті.

 

Число 4

 

Людина з числом дати народження 4 міцно стоїть на ногах. Ось вже хто любить докопуватися до істини, вибудовувати чіткі плани, та за пунктами їх виконувати! З неї вийде хороший учень, сумлінний працівник. Володіючи неабиякою старанністю й тягою до знань, люди з числом народження 4 не повинні обмежуватися скромними запитами. У їхньому випадку краще грати по-крупному й впевнено просуватися службовими сходинками.

 

Число 5

 

Перед вами мандрівник. І не важливо, підкорює він вершини гір, ніжиться на пляжі чи їде на електричці в сусідню область. Йому просто необхідні нові емоції та враження. Він не може засиджуватися на одному місці. Повернувшись, він вже думає, куди б податися знову. У такої людини немає проблем у вивченні іноземної мови, їй важко працювати в офісі. Вільний графік та відсутність робочого місця - їхня мрія. Найчастіше вони перебувають у гарному настрої, з ними легко спілкуватися, у них багато друзів, вони комфортно почуваються в будь-яких обставинах й легко виходять зі скрутних ситуацій.

 

Число 6

 

Перед нами оптиміст, що випромінює спокій. З таким настроєм легко здобувати друзів, в тому числі й серед колег, завойовувати репутацію. Таку людину цілком влаштовує її посада, вона справно виконує свої обов'язки, не надто прагне зайняти солідніше місце чи отримати більшу зарплатню, адже головне для неї - спокій. При цьому вона з легкістю виходить зі скрутних ситуацій й часто уникає навіть заслуженого покарання. Із задоволенням ділиться хорошим настроєм та позитивом з довколишніми, однак слухати інформацію про проблеми інших навряд чи захоче.

 

Число 7

 

«Я така суперечлива», - ця фраза про людей з сімкою в даті народження. Вони старанні, посидючі, у них все в порядку з логічним мисленням, й водночас вони полюбляють спонтанні рішення й необдумані вчинки. Вони романтики з багатою фантазією та яскравою уявою. При цьому, володіють неабиякою інтуїцією. Правда, про своє «передчуття» частіше говорять в минулому часі. Їх суперечливість заважає дослухатися до інтуїції. Вони не бояться самотності, але, головне, в їхньому випадку, не загрузнути в песимізмі, а використовувати своє усамітнення на благо. І тоді є всі шанси повністю розкрити свій талант й досягти успіху в таких професіях, як композитор, поет, письменник чи філософ.

 

Число 8

 

Перед нами перспективний підприємець. Власник числа 8 може сміливо набирати команду й братися за організацію власної справи. Вимогливий, причому в роботі не шкодує ні себе, ні підлеглих. Йому можна довіряти - витрачені сили обов'язково принесуть результат. Що цікаво, складності на шляху лише підбурюють його, дають додаткову енергію. Найчастіше він матеріально забезпечений, проте, залишаючись вимогливим до себе, повної самовіддачі чекає й від довколишніх. Тож не дивно, що його друзі, як правило, також мають певний статус в суспільстві й доволі забезпечені.

 

Число 9

 

Це - творча особистість з широким спектром розвитку. Світ мистецтва, сцена, музика, поезія, журналістика й навіть винахідництво. Головне, обрати свій напрямок, і тоді з легкістю можна підкорювати вершини професії. Ці люди досить чутливі до проблем інших, завжди готові прийти на допомогу. Крім того, вони явні борці за справедливість. Людину з дев'яткою сміливо можна обирати головою ОСББ, він доб'ється того, щоб в під'їздах було чисто, а з крана мешканців завжди текла гаряча вода)))

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе