Сильні енергетичні місця, де людям стає добре

Сильні енергетичні місця, де людям стає добре

Про місця сили людству відомо з давніх-давен. Наші далекі пращури знали, де вони знаходяться, й часом вирушали за сотні кілометрів, щоб зцілити тіло та отримати запас енергії. Таких місць на планеті багато. Що вони являють собою, достеменно невідомо. Уфологи вважають, що тут колись приземлялися кораблі інопланетян. Езотерики переконані, що через такі місця проходять енергетичні канали зв'язку з Вищим розумом. Вчені висловлюють різні припущення, але виразного пояснення дати не можуть. Так чи інакше, але такі місця справді лікують і душу, і тіло.

 

Де вони знаходяться?

 

Мегаліт Стоунхендж. Англія

Місце розташоване у графстві Вілтшир. Це рівнина із велетенськими кам'яними брилами невідомого походження. На думку дослідників, їм понад 5000 років. Люди, які потрапляють сюди, забувають про тривоги, відчувають неймовірний спокій та приплив сил. Тут швидко гояться рани, минає нездужання, нормалізується тиск.

 

Цікаво, що вчені вважають, що на території Стоунхенджа кілька тисяч років тому була обсерваторія. Гігантське каміння розставлене на галявині в суворому порядку. Але ж деякі з них важать приблизно 50 тонн! Цікаво як їх пересували?

 

Піраміди Гізи. Єгипет

Це найзнаменитіше в Африці місце сили, яке є величезними кам'яними гробницями фараонів. Біля пірамід людина відчуває умиротворення. Відновлюється нервова система, минає депресія, з’являється оптимістичний погляд на світ. Сюди прямують люди, які пережили сильні потрясіння, внутрішню драму. Піраміди лікують нервову систему, позбавляють болю в суглобах та запаморочення. Біля них мислення стає ясним, здатним миттєво вирішити багато проблем.

 

Цікаво, що піраміди мають особливу форму і складаються з величезних кам'яних блоків, які майже не зачепив час. Здається, ніби їх збудували нещодавно.

 

Стародавнє місто Мачу-Пікчу

Це місце розташоване на вершині скелі біля річки. Вчені стверджують, що місто створили інки у середині п'ятнадцятого століття. Нині в ньому ніхто не живе. Мачу-Пікчу щороку відвідують десятки тисяч туристів. Люди, які потрапляють сюди, відчувають незвичайний приплив сил. Зникають страхи, з'являється почуття вільного польоту. Тіло стає легким. Зникають тривоги, минає головний біль, болісна тривала туга.

 

Цікаво, що місто приймає не всіх. Є випадки падіння з висоти тих, хто просто хотів зробити селфі, є факти загибелі людей, які стрибають із тарзанкою. А ось шістдесятирічна американка, яка приземлилася з висоти 260 метрів у хащі тропічного лісу, чудесним чином врятувалася. Жінка відбулася лише подряпинами та забоями. Мабуть, древнє місто не любить тих, хто прийшов сюди заради розваг.

 

Гора Шаста. США

Це згаслий вулкан, розташований за сотню кілометрів від штату Каліфорнія. Гора вважається одним із найсильніших у світі енергетичних об'єктів, які приваблюють величезну кількість туристів. Люди йдуть сюди, щоб зняти внутрішню напругу, позбутися постійної депресії та втоми, омолодитися.

 

Кажуть, що на горі є таємничі жителі, які володіють унікальними знання. Вони ніколи не хворіють, не страждають від голоду, злиднів, не старіють. І якщо взимку піднятися на вершину гори, її древні мешканці нагородять надзвичайною силою, яка зцілить.

 

Гора Аруначала, Індія

Це священний пагорб у штаті Таміл-наду, що височіє над великою рівниною. Археологи запевняють, що він утворився зі скельних порід 3,5 мільярда років тому. Гора дарує туристам почуття глибокого блаженства, позбавляє тривоги, вселяє впевненість у власних силах. Тих, хто ступив на її схили, довго не залишає відчуття щастя та блаженного спокою.

 

Місцеві жителі стверджують, що гора виникла, коли боги Шива, Вішну та Брахма намагалися довести одне одному свою велич. Щоб продемонструвати свою міць, Шива спершу перетворився на стовп світла. А потім набув форми пагорба. І зараз він прихильно ставиться до всіх, хто шукає істину та просвітлення. Для отримання бажаного людині треба зняти взуття, обійти гору за годинниковою стрілкою та роздати милостиню всім жебракам, які зустрінуться на дорозі.

 

Острів Пасхи. Чилі

Вулканічний острів у південній частині Тихого океану. На острові не ростуть дерева. Він покритий м'якою травою, над якою височіють кам'яні статуї заввишки до 20 метрів. Це велетенські голови, створені з вулканічного попелу. Люди, які приїжджають на острів, відчувають дивовижне умиротворення, яке змушує забути всі тривоги. Перебування в цьому місці сприятливо діє на нервову систему та загальний стан організму.

 

За переказами аборигенів, моаї (кам’яні статуї) мають потужну силу. Вони справді випромінюють енергію, джерело якої невідоме науці. Люди, що побували на острові рано-вранці описували промені, які походять від голів.

 

Фортеця Вишеград. Чехія

Це замок із зображенням та статуєю Діви Марії, на території якого розташована каплиця із мощами Св.Валентина. Місце зцілює хворих на епілепсію, людей, які страждають на неврози, затяжні депресії. Сюди часто приходять по допомогу ті, хто втомився від життя та шукає можливість знову побачити яскраві барви світу.

 

Туристи, які відвідали Вишеград, часто розповідають про здатність до пророцтва і передбачають події, які відбудуться у найближчому майбутньому.

 

Гора Афон. Греція

Це святе місце, біля якого розташовано двадцять православних монастирів. Його відвідування позбавляє бід та фізичних страждань не лише паломників, а і їхніх рідних. У монастирях з єлею роблять просто чарівне миро, здатне швидко загоювати рани та лікувати шкірні захворювання. Гора має потужну силу, яка може поставити на ноги навіть тих, від кого відмовилися медики.

 

Цікавим є те, що щодня на територію Афона пускають 100 православних та 10 не православних чоловіків. Вони мають провести в якомусь монастирі три доби, щоб набути духовної рівноваги. Жінкам та навіть самкам тварин на територію гори вхід заборонено вже понад тисячу років.

 

Дівич-гора. Україна

Це найвищий пагорб в Обухівському районі Київської області (с.Трипілля). На його вершині археологи виявили городище, побудоване у другому столітті до нашої ери та давньослов'янське капище. Гора з давніх-давен була місцем паломництва. Сюди йшли ті, хто шукав заступництва найвищих сил. Сьогодні пагорб популярний серед жінок, які страждають на безпліддя. Багато хто з них став мамою після того, як переночував на горі.

 

Люди, які підіймаюся на пагорб, відчувають незвичайний приплив енергії. Відчуття внутрішнього визволення залишається надовго і дає змогу реалізовувати оригінальні творчі задуми.

 

Храм Сонця. Крим. Україна

(з 2014 року перебуває в російській окупації)

Місце знаходиться біля гори Ільяс-Кая. Дивовижний об'єкт, створений природою мільйони років тому, схожий на квітку із семи плоских кам'яних брил, розташованих довкола восьмої. Вчені неспроможні пояснити, як гірські породи змогли сформувати фігуру такої незвичайної форми. Є думка, що до створення квітки доклали руки розумні істоти. Але це лише припущення. Храм у квітці з'явився у 13 столітті. Сьогодні він є найтаємничішим місцем у Криму.

Люди приходять сюди, щоб позбутися страхів, хвороб, депресії. Відвідування храму дає спокій, знімає втому, позбавляє важких думок.

 

Існує версія, що об'єкт створили атланти для отримання енергії з космосу. Підтверджень їй, звісно, немає. Але люди, які підіймалися до середини квітки з першими променями сонця, заявляли, що відчувають сильний приплив сил і незвичайну бадьорість. Кажуть, місце може навіть виконувати бажання, якщо залишити в храмі пожертвування або якийсь сувенір.

 

Гора Тотоха. Україна

Місце знаходиться у Київській області. Вчені виявили тут сильний енергетичний трикутник, здатний цілюще впливати на здоров'я та стан організму людей. Той, хто потрапляє на гору, виліковується від хронічних захворювань та звільняється від нервової напруги. Відчувається незвичайна легкість, покидає втома, тіло наповнюється бурхливою силою.

 

Люди, які піднялися на Тотоху, розповідають, що їхня свідомість змінюється, з'являється натхнення, відчуття нестримної радості, ейфорії. Навколо енергетичного трикутника на вершині є прогалини в траві, в яких ґрунт залишається теплим навіть у холоди. Якщо трохи постояти в них босоніж, можна зарядитись енергією на довгий час.

 

Скелі Довбуша. Україна

Україна Місце розташоване в Івано-Франківській області і є комплексом химерних кам'яних гігантів, оточених лісом. У них є глибокі печери, в одній із яких, за легендою, заховано золото. Цілком правдоподібна версія, якщо врахувати, що в середні віки комплекс використовувався як оборонна споруда. Сьогодні він відомий як місце, здатне виліковувати хвороби серця, судин, знімати стреси, заспокоювати нерви.

 

У комплексі є замок, у якому у середньовіччі жили люди. Вони зробили в скелі сходи, поглибили печери, вибили в камені колодязь та пази для укладання колод. Пізніше у замку з'явилося язичницьке капище.

 

Кам'яна могила. Україна

(з лютого 2022 року перебуває в російській окупації)

Місце розташоване у Запорізькій області. Це пагорб заввишки 12 метрів, викладений із каменю. Вчені стверджують, що він створений природою та випромінює потужні енергетичні потоки. Люди, які підходять до пагорба, відчувають небувалий приплив сил. Зникає хронічна втома, минають страхи, тривоги, випаровуються негативні думки.

 

Цікавим є те, що пагорб має порожнини з малюнками, ієрогліфами та незрозумілими символами, які поки що не вдалося розшифрувати. У кам'яній могилі є досі не вивчені печери та гроти. Існує версія, що об'єкт набагато старший ніж єгипетські піраміди.

 

Скелі Седони. США

Об'єкт розташований у штаті Аризона. Це червоні скелі, здатні омолоджувати та відновлювати сили. Людина, яка потрапила сюди, відчуває незвичну легкість. Зникають думки про проблеми, забуваються образи, настає справжнє просвітлення. Люди, які відвідали скелі, розповідають, що у них покращилося самопочуття, підвищилася працездатність, стали міцнішими нерви.

 

Місцеві жителі переконані, що через скелі проходять тунелі у паралельні світи. У цій місцевості часто бачать вихори, що світяться всередині. У районі каньйону іноді з'являються дивні вогні й лунають звуки, схожі на дзвін.

 

Скеля Ес Ведра. Іспанія

Місце сили розташоване на узбережжі Ібіци. Висота скелі складає 400 метрів. Люди, які наближаються до неї, спочатку відчувають запаморочення, а потім сильний приплив сил. Зникає втома, з'являється небувале творче натхнення, життя стає радісним та яскравим.

 

Місцеві рибалки не раз бачили біля скелі незрозуміле світло, схоже на живу істоту. Воно пересувалося і змінювало розміри. У цій зоні часто зникають люди, починає стрибати стрілка компаса, відмовляють прилади.

 

Сильні енергетичні місця здатні не лише оздоровити людину, а й вплинути на її життя. Вони приваблюють позитивні події та наближають момент втілення мрії. Такі властивості мають навіть території, пов'язані з видатними історичними датами. Вони відрізняються особливою енергетикою. Важливо відчути її, щоб отримати бажане.

Популярні дописи з цього блогу

Якщо ти вже вирішила піти, то йди лише один раз: 8 дорогоцінних заповідей для жінок

Жіноча гординя у стосунках із чоловіками

«Нікому ніколи нічого не пояснюй, тому що...»: геніальні слова Аль Пачіно