5 ознак «дешевої» жінки

5 ознак «дешевої» жінки

Дешевий стиль жінки - це не про брак грошей чи відсутність модних бірок у гардеробі.

 

«Дешевим» у жіночому образі є надлишок страз, тваринних принтів, надміру рвані джинси, недоречний макіяж, велика кількість аксесуарів та навіть химерний дизайн нігтів - всі ці елементи спотворюють справжню жіночу красу, перетворюючи її на щось на кшталт... новорічної ялинки.


Про нігті все ж хочеться сказати окремо:

 

Вигадливий дизайн нігтів - це абсолютний несмак! Довгі нарощені нігті, дивно загнуті й покриті кольоровим розписом - незмінна ознака браку доброго смаку власниці.

 

Просто майте доглянуті руки, акуратно підпиляні нігті та покривайте їх безбарвною емаллю, або однотонним лаком без особливих витребеньок.

 

5 очевидних ознак «дешевої» жінки:

 

1. Залежність від брендів

 

Любов до брендів може бути настільки сильною, що жінка постійно прагне виставляти логотипи на показ.

 

Це свідчить про бажання підвищити свій соціальний статус внаслідок покупок, вказує на низьку самооцінку та підвищену навіюваність.

 

Але правда в тому, що навіть з речами з мас-маркету можна мати впевнений та стильний вигляд, а якась люксова сукня відомого бренду, навпаки, може погано сидіти й бути незручною.

 

Для деяких жінок бренди стають не просто елементом гардероба, а своєрідною мовою статусу та успішності. Це у нездоровому розумінні - спосіб виділитися у суспільстві. Але якщо всередині порожньо, жодні бренди не допоможуть, чи не так?

 

Безперечно, носити брендові речі не є ознакою поверхневості чи недалекості. Проблема полягає в тому, коли ці бренди виступають єдиним критерієм привабливості. Мовляв, немає у мене сумки Louis Vuitton чи Gucci - значить я якась «недо». Факт володіння іменитою річчю не зробить вас дорогою.

 

Зріла та усвідомлена жінка вибирає речі не через лейбли, а виходячи зі стилю, якості та власного смаку.

 

Справжня елегантність в образі проявляється у тонких деталях та унікальних рисах стилю, поведінці, манерах, а не лише у брендових логотипах.

 

Якщо речі не гармоніюють між собою, надмірне використання брендових аксесуарів завжди створює враження дешевизни та недоречності.

 

Винятковий акцент на брендах не завжди дає бажаний результат. Адже справжня елегантність проявляється не в масовості брендів, а в умінні поєднувати між собою, створюючи унікальний образ, який запам'ятовується.

 

2. Зарозумілість та вульгарність

 

Ніщо не додає жінці такого шарму, як природна простота та скромність. «Дешева» жінка виділяється не лише крикливим стилем одягу, а й зухвалою поведінкою, особливо у стосунках з довколишніми. Це виявляється у хамстві до водіїв таксі, офіціантів, консультантів у магазинах... повсюдно.

 

Такі жінки полюбляють обмовляти інших, часто обсипаючи їх нецензурними висловлюваннями. А там, де проявляється хамство та грубість, закінчується жіночність. Тут жодні сумки Louis Vuitton вже не допоможуть.

 

3. Недоречність

 

«Дешеві» жінки помилково вважають, що яскравий зовнішній вигляд - запорука привабливості та головна жіноча зброя.

 

Одягатися «у все най-най» без розбору - повна помилка. Асфальт - це не червона доріжка, не майданчик для концертного виступу, не знімання телепередачі.

 

Погляньте на знаменитостей - вони ходять у спортзал у спортивному костюмі, на батьківські збори до школи у простенькій сукні, на концерт класичної музики - у маленькій чорній сукні по коліно, і так далі.

 

Треба відповідати ситуації, а не створювати довкола себе дисонанс.

 

Я, наприклад, часто бачу чорні тіні, хайлайтер, рум'яна на щоках та червону помаду на дівчатах у спортзалі. Це виглядає безглуздо, смішно і недоречно.

 

4. Не по кишені

 

Або «розкіш у кредит». Деякі жінки купують дорогі речі на кредитні кошти, з метою мати стильний та розкішний вигляд. Так би мовити, коштом банку, нарешті вже надати собі глянцю та статусності.

 

У наш час, для багатьох стало нормою мати борги за модні речі, і дехто навіть готовий влізти у серйозні фінансові зобов'язання перед банком, аби підкреслити свій (нібито) статус та дотримуватися трендів моди.

 

Виплачувати за одяг кілька тисяч гривень банку? Це щонайменше безглуздо.

 

5. Чоловік і банківська карта

 

«Дешева» жінка, яка не являє собою майже нічого, прагне пригрітися біля чоловіка. Причому вона залишиться з ним лише в тому випадку, якщо він здатен забезпечити її комфорт. Це правда! Такі жінки звикли оцінювати не внутрішні якості чоловіка, а його гаманець.

 

Якщо жінка не може самостійно заробити гроші на туш, колготки чи туфлі, жоден чоловік не зможе її поважати.

 

У ситуації тимчасових фінансових труднощів у партнера така жінка не виявляє підтримки, а просто шукає стабільнішу перспективу.

 

Її інтереси зосереджені виключно на матеріальній стороні взаємин, і йде вона, коли фінансова стабільність добігає кінця.

 

***

 

Дешеві образи, почуття та стосунки дуже часто зустрічаються у нашому житті. І часто це не про відсутність грошей.

 

Менше вульгарності. Менше силікону в грудях, менше ботоксу, менше гіалуронової кислоти у губах, менше пластикових нігтів.

 

Менше штучного, більше природного!

 

Яскрава етикетка приваблива лише на короткий термін, а справжня розкішна жінка - з внутрішнім стрижнем, здатна підтримати діалог, стильна та цікава - справжній скарб для будь-якого чоловіка.

 

А ви згодні з цими пунктами? Якщо є що додати, поділіться в коментарях.

Популярні дописи з цього блогу

9 відмінностей у поведінці розумних та обмежених людей

Гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року

20 дивовижних цитат Агати Крісті, які допоможуть вам знайти вихід з будь-якої ситуації