Чого хочуть чоловіки? 8 порад для жінок


Чоловіки вже давно не намагаються дізнатися, чого хочуть жінки. Однак, їм дуже складно зрозуміти жіночу логіку. І це не означає, що жінки не хочуть дізнатися, чого ж хочуть чоловіки. Як би це не здавалося дивним, але це питання не на багато простіше попереднього. Половина жінок скажуть: «Та нічого їм не треба. Хочуть тільки одного». Насправді це не так.
 
На що звертають увагу чоловіки при виборі своєї партнерки? За результатами опитувань перемагає далеко не краса. Вона навіть не в п'ятірці перших. 
 
То що ж потрібно чоловікам?

У стосунках з чоловіком дотримуйтеся одного правила: стався до нього так, як хочеш, щоб він чинив з тобою.


1. Хвали свого чоловіка.
Як би дивно це зараз не звучало, але чоловік хоче, щоб його вважали чоловіком. Яким би він не був. Аполлон чи худорлявий очкарик. Байдуже. Покажи йому, що він твій захисник. Що ти відчуваєш себе за ним, як за кам'яною стіною. Якщо він убив у ванній павука, похвали його. Ти ж так боялася того павука😏, а він прийшов і зробив те, що ти не могла, або не хотіла. Чоловік за своєю натурою добувач, захисник вогнища і хоча в сучасному світі це вже не так важливо, але це закладено в їхній крові. Якщо ти принципово намагатимешся у всьому бути попереду нього, то це поволі вбиватиме його самооцінку.

2. Смачно годуй свого чоловіка.
Для чоловіка дуже важливо, щоб його  жінка смачно готувала. Якщо ти дуже зайнята особа, роби це хоча б зрідка. Недарма ж кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок.


3. Не «пиляй» його.
Жодному чоловіку не сподобається, якщо жінка його постійно «пилятиме». У жінок часто зустрічається така звичка. Замість того щоб просто відверто поговорити про те, що не влаштовує, жінка може ходити цілий день й «капати на мізки». Часто чоловіки навіть не розуміють, що не так, а жінка продовжує натиск з новою силою. Буває, що чоловік уже давно усвідомив свою провину, то навіщо ж постійно йому про неї нагадувати? Звичайно, у взаєминах неабияку роль відіграє  терпіння, але будь-якому терпінню є межа.

4. Будь красивою.
Ніколи не стеж за чоловіком. Краще стеж за собою. Так, для чоловіка є дуже важливою твоя зовнішність. Ніколи не забувай про це.

Кажуть, що є два типи чоловіків:

Перші обирають жінку за принципом: я хочу, щоб всі друзі мені заздрили. Вони хочуть таку, яка могла б затьмарити всіх, на яку усі дивитимуться, обертатимуться на вулиці.

Другі не хочуть цього. Їх бажання таке: хай вона й не красуня, зате її у мене не заберуть. Такі чоловіки намагатимуться приховувати вашу красу. Вони вважають, що якщо це його жінка, то ніхто інший не може любувати нею.

Але не всі такі. Третя частина (сподіваюся, що їх більшість) не дотримуються жодних суворих правил😛


5. Не відмовляй йому в близькості.
Звичайно ж, всім чоловікам потрібен інтим. Він стоїть не на першому місці, як багато хто вважає, але він потрібен. Для чоловіка це більше, ніж просто викид енергії. Мало хто може пояснити чому, але жінки без цього можуть прожити набагато довше, ніж чоловіки. Якщо ти регулярно йому відмовлятимеш, тому що у тебе болить голова😱, то він, зрештою, піде наліво. Якщо у тебе справді болить голова, то просто поясни йому це.

6. Не змушуй чоловіка бути романтиком.
Не проси його бути романтичним. Точніше, не вимагай від нього цього. Ти можеш йому натякнути на це, але ось бути нав'язливою не варто. Багато чоловіків не вміють бути романтичними й твоє прохання це виклик для його психології.


7. Ніколи не запитуй його: «Любий, я дуже погладшала?».
Річ у тім, що чоловік ніколи не зможе тобі відповісти, що ти справді погладшала. По-перше, йому це може подобатися, по-друге, він боїться твоєї подальшої реакції. 
 
Ось про друге ми й поговоримо.

Допустимо, він відповідає, що ти товста. Що тоді? Тоді на нього полетить шквал лайки, що він тебе не любить і т.д. А якщо не полетить, то принаймні промайне у твоїй голові.

А якщо він відповість, що ти не товста. Тоді на нього може обвалитися шквал заперечень: «Ти що? Як ти не помічаєш? Так ось же, я товста. Ти нічого не розумієш». І інше в такому ж дусі. Для чоловіка це марна трата часу, в яку він не бажає вплутуватися. Такі розмови можуть звести його з розуму.

8. Не намагайся його змінити.
З часом чоловік і жінка підлаштовуються один під одного, але це відбувається механічно. А ось якщо ти через свій егоїзм хочеш його змінити насильно, то нічого доброго з цього не вийде. Наприклад, якщо він любить іноді посидіти з друзями в барі (не регулярно, звісно), то не варто забороняти йому цього. Це його потреба. Тим більше, що чоловіки люблять свободу. На ланцюгу він довго не протягне і, ймовірно, скоро почне тебе обманювати, щоб сходити з друзями кудись. Але якщо він, звичайно, пропадає в тижневих запоях, то тут це правило (та й жодне) не діє.

Ну і наостанок ти маєш добре пам'ятати одне правило. Якщо чоловік відчуватиме, що ти його любиш, то він відплатить тобі тим же. Тоді буде і романтика, і замість бару з друзями ти отримаєш пікнік за містом. Тоді й запанує щастя у твоєму домі.