Чоловічий погляд на жіночу красу



Жіночу красу оспівували століттями. Напевно, в загальному обсязі є вже кілька бібліотек, присвячених неймовірним описам тонкого стану, пухких губ та довгих вій... Але частіше ми зустрічаємо зворотне: класичних красунь не дуже люблять (або дуже недовго), а звичайних дівчат, навіть «простушок», носять на руках і ледь не обожнюють.
Чому так відбувається? Ось ще один чоловічий погляд на жіночу красу:

Жінки хочуть бути красивими і коханими. Це зрозуміло. Але не зрозуміло тільки, чому багато жінок, мріючи про кохання, починають з обману.

Я бачу жінок, молодих і дорослих, кожну по-своєму красиву, з родзинкою. Бачу, як вони не приймають свою природну привабливість і хочуть стати ще краще, розуміючи красу якось дуже по-своєму.


Накручують волосся, зафарбовують обличчя, надмірно оголюють ноги, тим самим обкрадаючи красу, яку дала природа, і стаючи бляклими під яскравим макіяжем, стандартними, як безликі барбі на Міс Всесвіт, залучаючи таких же безликих Кенів для стандартної короткої шлюбної гри, щоб, як завжди, обманутися в кінці.

Не чекай від всесвіту принца, якщо не можеш бути принцесою без обману.

Якщо лізеш зі шкіри геть, щоб показати з себе модель - піймаєш такого ж нарциса, задереш спідницю - зачепишся колготками за хтивого мачо, підеш до нічного клубу на «м'ясний ринок» - продашся задешево одноразовому мисливцю, будеш занадто молодитися - усиновиш інфантильного хлопчика, захочеш маніпулювати - потрапиш на такого ж хитруна або недотепу, і знову ридатимеш в подушку, що мужики перевелися. Не хитруй, і світ не іронізуватиме у відповідь.

Обман - занадто різке слово, за ним просто криється страх здатися некрасивою. Ось вам подарунок: некрасивих жінок немає. Я не зустрічав. Є тільки ті, хто намагається нас в цьому переконати.


Я негарна, тому поглянь, як я розфарбувала губи, вії, як поглибила декольте і оголила стегно. Більше у мене нічого немає, тому вся увага на екран: на екрані яскрава реклама, а за екраном лише дроти й пил.

Мій інтерес до жінки ніколи не починається з обличчя. Моє збудження не росте від її фігури, тим більше оголеної. Це нецікаво, невчасно й недоречно. Потяг відбувається набагато глибше, притягує внутрішній світ, джерело якого відчувається десь в жіночій утробі.
Чоловік закохується в єство, природу жінки, а обличчя та фігура викликають захоплення вже після.

Поети, що оспівують тонкий стан, пухкі губи і довгі вії, просто описують відображення цього світу на тілі жінки. Закоханий чоловік однаково оспівуватиме і стрункість і повноту, й сам дивуватиметься, як руйнуються його заздалегідь збудовані вигадані образи краси: треба ж, я був переконаний, що вона не в моєму стилі.

Найкрасивіша жінка для мене - вагітна. Їй байдуже зовнішнє, її думки всередині, в дитині, все її життя спрямоване всередину, вона слухає себе, гладить живіт, ступає повільно і так зворушливо-незграбно. Вона усвідомлює дар і світиться жіночністю. Чоловіки змінюються в обличчі при вигляді вагітних, стають сильнішими, благороднішими. Це помітно і дуже красиво.


Моя улюблена частина жіночого тіла - живіт. М'який, трохи округлий, таємничий горбок, що ховає незліченні скарби. Звідси починається жінка, її сила, її тяжіння. Не дарма жіночі практики пов'язані з відпуском напружень в животі, з танцем живота, диханням животом і так далі.

Зріла жінка створює полярність і притягує зрілу чоловічу енергію.

Ми, чоловіки, не сприймаємо красу тільки очима. Це було б занадто нудно. Ми скануємо кожний рух: поворот голови, ходу, голос... Ми відчуваємо грацію. Її не можна скопіювати, купити, навчитися у моделей, які, до речі, досягли успіху в манірності, але не в грації. Грація унікальна, нею обдарована кожна жінка...

Жінці простіше, ніж чоловікові - їй не треба кимось ставати, їй досить просто бути, і вона вже цілісна, самодостатня, красива. Чоловіки одноклітинні, але лише на перший погляд, ми клюємо на те, що бачимо, але цінуємо зовсім інше. Чоловік все одно знайде, розрізнить, розшифрує вашу красу, якщо його не заплутути і не заважати.


На кожну красу знайдеться люблячий шанувальник, поет або принц, як забажаєте. Не варто її показувати, випинати, спотворювати. Досить просто бути.

______________________
Вас може зацікавити:

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»