7 пpaвил емоційного здоров’я

 

1. Носи кольоровий одяг!
Особи, які носять одяг виключно темних кольорів, як правило, страждають від так званої травми «покинутої людини». Такими діями вони намагаються зменшити страждання, які відчувають, адже чорний колір начебто вберігає від необхідності відчувати довколишній світ, але й не дає можливості іншим людям відчути їх.

2. Пий більше води!
Різні види рідин, які ти вживаєш впродовж дня, не входять до тих двох літрів води, які треба випивати щодня!!! Це має бути саме чиста природна вода.

 

3. Будь уважна з власними думками!
Пам'ятай, ти ніколи не зможеш контролювати те, що говорять або у що вірять інші люди. Проте, ти можеш бути хазяйкою власних думок, і відповідно, висловлювань, які завжди є відбитком твого мислення.

4. Знайди час для повноцінного сну!
Якщо тобі складно заснути через підвищену активність твого мозку, піднімися та запиши всі думки, які тебе непокоять. Коли знову лягатимеш, намагайся візуалізувати лише позитивні бажання, але, в жодному разі, не поточні проблеми.
 
5. Помічай прекрасне!
Щоб оточити себе красою, зовсім не потрібно витрачати всі статки. Пройдися будинком (квартирою) й оціни, що красиве ти бачиш в кожному предметі. Сподіваюсь, ти швидко переконаєшся в тому, що красиве далеко не завжди означає дороге. Щоб бачити красу, треба її відчувати. Розвивай в собі цю властивість!

6. Не сприймай життя надто серйозно!
Навчися відпускати весь негатив, більше усміхатися та бути менш серйозною. Вміти відпускати - це продовжувати почуватися добре, навіть якщо отримані результати не відповідають твоїм очікуванням. Все контролювати неможливо!

7. Ніколи не опускай руки!
Пам'ятай, якщо твоє бажання не збулося, значить, тебе чекає щось краще. Тож переконай себе в тому, що в житті не буває провалів чи помилок, буває лише досвід, який допомагає пізнати себе.

 


Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»