Тест. Як сильно ви любите себе?

Просто оберіть квітку, яка вам сподобалася найбільше.

 

Кажуть, що для того, щоб любити світ та людей довкола нас ми спершу маємо навчитися любити себе.

Головний секрет привабливих людей - це любов себе та до власного життя. Такі особи випромінюють енергію й оптимізм, до них тягнуться довколишні, як до джерела світла. Вони заряджають всіх позитивом й оптимізмом.

 

Подивіться на картинку й оберіть квітку, яка вам найбільше сподобається. Довіртеся своїй інтуїції!

 

 

Більше цікавих тестів можна переглянути тут

1.

Якщо ви обрали першу квітку, то це означає, що нарцисизм вас в жодному разі не стосується. Ви здатні сприймати критику, але за умови, що вона конструктивна. Ви любите піклуватися про людей довкола й проявляєте до них велике співчуття. Ви любите слухати інших та часто даєте мудрі поради.

 

2.

Друга квітка символізує людину, з так званою «здоровою любов’ю до себе». Ви добре знаєте себе - свої чесноти й недоліки. Ви любите бути в центрі уваги. Адекватно сприймаєте свої помилки й перемоги. Вам не соромно за жоден скоєний вчинок.

 

3.

Цей символ часто обирають люди сумлінні, інтелектуальні та творчі. У вас математичний склад розуму і всі довкола знають про ваші таланти. Ви не любите хвалитися досягненнями, але дуже ними пишаєтеся.

 

4.

Якщо вас привабила четверта квітка, то це означає, що ви так сильно любите себе, що не бачите нічого далі кінчика власного носа! Власні інтереси поглинають вас настільки, що вам важко зважати на довколишніх людей. Ви оточили себе виключно такими особами, які задовольняють ваше его.

 

5.

Ви досить скромна людина, але у вас при цьому тверде відчуття власної гідності. Ви поважаєте себе й дбаєте про власні кордони. У вас немає потреби бути центром Всесвіту.

 

6.

Якщо ви обрали квітку номер 6, то це означає, що у вас є схильність до нарцисизму. Водночас ви можете бути вірним, безкорисним другом. Але дуже часто вам здається, що лише ваш спосіб мислення або дії правильні, а інші завжди повинні дослухатися вашої думки.

Популярні дописи з цього блогу

Якщо вам хтось заздрить, то його видадуть ці токсичні фрази

20 цитат Стіва Джобса, які змінять твою свідомість

Як спілкуватися з людьми, які вважають себе кращими за інших