Що форма грудей розповість про характер жінки

Розкішні форми жіночих грудей споконвіку зводять з розуму чоловіків, запалюючи в грудях вогонь й туманячи голову, результатом чого є беззаперечне поклоніння прекрасному жіночому тілу. 


Окремі розумники, замість того, щоб просто насолоджуватися, намагаються аналізувати й систематизувати різні форми жіночих грудей, намагаючись вивести з них навіть психологічні закономірності особистості!

 

У будь-якому випадку, такий жвавий інтерес викликає щиру повагу. І гріх розумним жінкам не скористатися таким неординарним тестом!

 

Тільки не прагніть перекроювати форму власних грудей, сліпо слідуючи примарним стандартам. 


У реальному житті смаки чоловіків на жіночі груди відрізняються дивовижною різноманітністю, тому ваші є найбажанішими й найпрекраснішими. 

  

Рекомендую прочитати:

Що розповість форма сідниць про характер своєї власниці

 

Дізнайтеся, як форма грудей впливає на характер жінки.

 

Варто зазначити, що форм грудей зустрічається набагато більше, але в цьому тесті представлені найпоширеніші варіанти. Крім того, це не має бути абсолютна схожість, а лише максимальна (або не дуже 😜) наближеність.

 

Більше цікавих тестів можна переглянути тут

 

 

1.

Ви доволі смілива й розумна жінка. Обачлива та оригінальна. Ви, вочевидь, досить сувора мама, але при цьому ніколи не образите свою дитину. Полюбляєте самотність і тому вечір ви краще проведете за книгою й чашкою кави, ніж на гучній вечірці з друзями.

 

2.

Ви природжена лідерка! Дуже впевнена в собі й покладаєтеся виключно на себе. Ніколи не пропустите свій шанс. Готові вести за собою до найвищої мети, і довколишнім це подобається. Схожим чином ви поводитеся й в сімейних стосунках.

 

3.

Така форма грудей може бути лише у доброї та великодушної жінки. Це справжня мати за своєю природою. Тому все, що вас цікавить - це затишне сімейне вогнище. Ви майже ніколи не відмовляєте в допомозі іншим людям.

 

4.

Від вас завжди віє позитивним настроєм. Людина-запальничка! Вам довіряють довколишні та люблять проводити час у вашій компанії. Ви зможете розпалити вогонь в будь-якій людині. Ви дуже цікава та життєрадісна мама. Дитині з вами комфортно, й вона вам довіряє.

 

5.

Пристрасна пані, тигриця, спокусниця, фатальна жінка - це все про вас. Ви любите домінувати у стосунках. З таких жінок виходять дуже консервативні мами, які виховують дітей за всіма правилами етикету.

 

6.

Романтична особа, яка частенько витає в хмарах. При цьому користується популярністю у чоловіків. Ви доволі педантичні в будь-яких питаннях. Чудова дружина, ласкава та ніжна мати.


Популярні дописи з цього блогу

Якщо вам хтось заздрить, то його видадуть ці токсичні фрази

20 цитат Стіва Джобса, які змінять твою свідомість

Як спілкуватися з людьми, які вважають себе кращими за інших