Найкращі статті блогу

ТИСНИ ТУТ

20 правил, щоб чоловік став вами одержимий

Еллен Фейн - американська психологиня, авторка книг з порадами, призначеними жінкам, які бажають знайти чоловіка своєї мрії, створити щасливу родину та жити в гармонії.


Еллен Фейн народилася в 1958 році в США. Ще замолоду вона цікавилася психологією, зробивши це захоплення прибутковим бізнесом: зараз вона веде психологічні курси, допомагає людям краще зрозуміти один одного, щоб зберегти сім'ю.

 

Попри те, що Еллен пережила розлучення, її авторитет з питань шлюбу залишився беззаперечним. Пізніше вона знову вийшла заміж й досі насолоджується щастям сімейних стосунків.

 

Еллен ще з дитинства захоплювалася літературою, але стати письменницею наважилася лише в середині 90-х. В 1995 році вийшла її перша книга, яка принесла авторці популярність.

 

Усі роботи успішного психолога незмінно стають бестселерами:

 

«Правила. Як вийти заміж за Чоловіка своєї мрії»;

«Правила розумної дружини. Ти або маєш рацію, або одружена»;

«Нові правила. Секрети успішних стосунків для сучасних дівчат»;

«Правила онлайн-знайомств. Як знайти в Інтернеті справжнє кохання».

 

Судячи з відгуків читачів, ці книги допомагають зрозуміти чоловічу психологію, освоїти мистецтво спокуси, підняти самооцінку та навчитися грамотно вибудовувати стосунки.

 

Праці Еллен Фейн перекладені безліччю мов й багаторазово перевидані. Чітко сформовані правила допомогли розібратися у взаєминах таким знаменитостям, як Опра Вінфрі, Бейонсе, Блейк Лавлі, Кейт Міддлтон, а також тисячам інших жінок.

 

Від деяких читачок можна почути, що правила надто суворі, тому дотримуватись їх досить складно. Але варто пам'ятати, що рекомендації складені для тих, хто налаштований на серйозні стосунки. На багаторічне партнерство, під яким ми розуміємо взаємну повагу, розвиток, фінансове благополуччя, гармонійне сексуальне життя, народження та виховання дітей, збереження інтересу один до одного надалі.

 

З відродженням феміністичного руху, подібна література отримала штамп «сексистська». Проте «Нові правила» перевидаються досі й знаходять чимало шанувальниць та послідовниць.

 

У чому ж секрет?

 

Впродовж багатьох років Еллен Фейн аналізувала поведінку щасливих в особистому житті жінок - тих, хто мав багато шанувальників, хто вдало вийшов заміж й був щасливий у шлюбі. Опра Вінфрі назвала її книги  феноменом й запрошувала авторку на своє ток-шоу. Журнал People відніс книгу до категорії must-read, а глянцеві жіночі журнали назвали її найкращим виданням про стосунки.

 

Авторка запевняє, що за більш як 25 років існування «Правил» мільйони жінок змогли відчути їхню абсолютну ефективність. Вони отримали стосунки сповнені любові та поваги, які перетекли у щасливий та міцний шлюб. 

 

У «Нових правилах» письменниця допомагає сучасним жінкам спілкуватися через Facebook, Skype, SMS тощо. І при цьому залишатися загадковою, підтримувати в чоловікові інстинкт мисливця, коли довкола нього так багато «легкої здобичі», одружитися в епоху, коли всі живуть у цивільних шлюбах й не поспішають брати відповідальність.

 

«Чоловіки люблять труднощі й втрачають інтерес, коли об'єкт цієї зацікавленості - і особливо жінка - дістається їм надто легко».

 

«Секретний спосіб отримати чоловіка: бути йому важким завданням. Поводьтеся з ним так, ніби він вам байдужий», - закликає Еллен Фейн. На її думку, необхідно створити атмосферу таємничості та змусити чоловіка пристрасно бажати зустрічі з вами, що за нинішніх часів велика рідкість.

 

«Правила» - це такий спосіб спілкування з будь-яким чоловіком, завдяки якому він стає одержимий вами та готовий до серйозних стосунків».

 

Тож, як вийти заміж за чоловіка мрії?

Правила Еллен Фейн:

 

1.

Будьте жінкою, несхожою на решту й майте вигляд жінки, несхожої на решту.

 

2.

Не підходьте до чоловіка першою та не заводьте розмову, не телефонуйте та не пишіть чоловікові перша.

 

3.

Не запрошуйте чоловіків на побачення за допомогою SMS, соціальних мереж та й жодним іншим способом.

 

4.

Зачекайте щонайменше 4 години, перш ніж відповісти на перше повідомлення чоловіка, й мінімум пів години, перш ніж відповідати на кожне наступне повідомлення.

 

5.

«Поговоримо/спишемося пізніше»: завжди й все завершуйте першою - і зникайте з поля зору!

 

6.

Не відповідайте на SMS та будь-які інші повідомлення після опівночі.

 

7.

Не приймайте запрошення на суботнє побачення пізніше за середу. «Правильні дівчата» ведуть насичене життя. Звісно ж, ви вже склали плани на вихідні до того, як настав четвер! Якщо він запросить вас надто пізно, не влаштовуйте йому прочуханку. Просто скажіть, що вам дуже шкода, але ви зайняті.

 

8.

Тримайтеся якомога далі від його профілів у соціальних мережах та рідко пишіть на його «стіні».

 

9.

Зробіть себе «невидимою» для миттєвого обміну повідомленнями. Навіть якщо у вашому житті нічого не відбувається, не варто сповіщати про це чоловіка, миттєво відповідаючи на його повідомлення. Як і за будь-якої іншої форми комунікації, він повинен чекати можливості поговорити з вами. Щоб бути вам цікавим, йому доведеться серйозно попрацювати. Не позбавляйте чоловіка цієї можливості одразу відповідаючи на повідомлення й просиджуючи в онлайні годинами! Пам'ятайте, у вас є власне життя (навчання, робота, друзі, хобі, тренування і, як я сподіваюся, побачення), а на балаканину залишається лише 10 хвилин й не більше. Якщо чоловіку багато чого потрібно вам сказати й багато про що запитати, він може зробити це під час побачення!

 

10.

Не проводьте з ним 24 години на добу сім днів на тиждень.

 

11.

Якщо у вас тимчасові стосунки на відстані: хай він сам пропонує частіше спілкуватися й відвідувати вас.

 

12.

Не пишіть чоловікам перша, ігноруйте смайли та підморгування на сайтах онлайн-знайомств.

 

13.

Не розплачуйтеся за вечерю й взагалі жодним способом не купуйте його кохання.

 

14.

Не робіть саморуйнівних вчинків, зустрічаючись з одруженими чоловіками. Якщо він дуже хоче вас бачити, скажіть йому, щоб зателефонував вам тоді, коли стане неодруженим. А після цього жодних комунікацій, забудьте його, скажіть «наступний!» - І зосередьтеся на пошуку чоловіка, які справді вільний для стосунків.

 

15.

Не зустрічайтеся з чоловіком, який більше одного разу скасовує вашу зустріч.

 

16.

Ніколи не надсилайте чоловікові нічого такого, що було б неприємно залишити у нього у разі вашого розставання.

 

17.

Не погоджуйтесь на секс на одну ніч та безглузді зв'язки.

 

18.

Не поспішайте спати із чоловіком. «Правильна дівчинка» змусить чоловіка чекати, щоб допомогти йому закохатися в неї саму, її душу, її сутність - а не лише в тіло. Що довше ви відтягуєте інтим, то довше він добиватиметься вас, плануватиме романтичні зустрічі й мріятиме про вас. Чоловіки люблять труднощі й не цінують нічого, що дається їм дуже легко, особливо це стосується сексу!

 

19.

Не зустрічайтеся із чоловіком без зобов'язань! Якщо ваші стосунки тривають понад рік й при цьому вони «правильні» (ви дозволили чоловікові «ганятися за вами», зустрічаєтеся з ним не більше 2-3 разів на тиждень, відмовляєтеся проводити з ним відпустки, не переїжджали до нього жити), то тим самим допомогли йому закохатися в вас й захотіти одружитися. Чоловік хоче бачити вас дедалі частіше. Але якщо через рік стосунків чоловік не запропонував вийти за нього заміж, слід сказати йому, що ви жінка старомодного виховання й не збираєтеся ні з ким зустрічатися вічно. Якщо він почне виправдовуватись, запропонуйте зробити паузу у стосунках. Попросіть його обдумати все на самоті й зателефонувати, коли він буде готовий до зобов'язань.

 

20.

Припиніть стосунки з чоловіком, якщо він не подарував романтичний подарунок на ваш день народження або на іншу важливу для вас дату, або взагалі забув про неї.

 

***

Можна по-різному ставитися до цих тверджень, багато з них зараз здаються нам доволі суперечливими, але треба все ж таки визнати, що ці правила мають низку корисних пунктів, які стосуються самоповаги, токсичних стосунків та стосунків з одруженими чоловіками.

 

Як мінімум, такі переконання стануть у пригоді тим, у кого не все гладко з самооцінкою (а також недосвідченим у справах кохання наївним жіночкам).

***

 

Що почитати на тему стосунків?

 

Здорові стосунки між чоловіком та жінкою

 

Чого хочуть чоловіки? 8 порад для жінок

 

Жіноча гординя у стосунках із чоловіками

 

За допомогою цих слів можна круто впливати на поведінку чоловіка: стаття лише для жінок!

 

3 основні ознаки того, що чоловік бажає серйозних стосунків, а не просто шукає пару на один вечір

 

Якщо чоловік не кохає по-справжньому, як він поводиться?

 

Жіноча гордість: навіщо вона потрібна у стосунках із чоловіками та як її відрізнити від гордині

Популярні дописи з цього блогу

Три правила мудрої жінки, яка втомилася бути «хорошою»

7 ситуацій, які багато розкажуть про людину

10 речей, за які жінка не повинна просити вибачення. Ніколи