3 основні ознаки того, що чоловік бажає серйозних стосунків, а не просто шукає пару на один вечір

3 основні ознаки того, що чоловік бажає серйозних стосунків, а не просто шукає пару на один вечір

 

1. Спілкування.

 

З чого починається будь-яке знайомство? Правильно, з бесід, розмов та обговорень. Перші побачення або просто листування в соцмережах для цього дуже потрібні. Причому я радила б спочатку листуватися виключно інтернетом. Так ви себе убезпечите.

 

Рекомендую прочитати:

10 помилок, які псують твоє життя

 

Просто дивіться на те, як чоловік веде з вами діалог. У чому його інтерес, до чого він підводить, як це відбувається? Якщо він обережний, не закидає вульгарності - це вже добре. Нічого не гарантує, але ознака позитивна.

 

Не менш важливим є й предмет вашої розмови. Якщо там фігурують колишні, проскакує зневажливе ставлення до жінок в цілому, то це дуже тривожний дзвіночок. Якщо ж листування триває позитивно й природно, то можна продовжувати.

 

2. Ініціатива та швидкість.

 

Ось тут варто бути особливо обережною. Більшість чоловіків поспішають. Привіт, як справи, зустріньмося в тебе/мене вдома. Мовляв, для чого час даремно гаяти. Спиніться й поміркуйте, а хіба серйозно налаштована людина так поспішатиме?

 

Якщо ви шукаєте собі пару на все життя, ви хочете пізнати людину. Серйозна людина не квапитиме події. Всьому свій час.

 

Навіщо йти на побачення, якщо жінка не підходить? Серйозно налаштований чоловік спершу захоче щось про неї дізнатися. А якщо для нього це неважливо, то, швидше за все, далекоглядних цілей щодо вас він не має.

 

Я нікого не осуджую. Якщо когось це влаштовує, чи просто процес подобається, то нехай. Але тим, хто шукає серйозних стосунків, варто думати головою. Не поспішайте й не втрачайте голову.

 

Якщо чоловік вас постійно підганяє, то краще тікайте від такого персонажа. Ні до чого хорошого це не приведе. Ми не на змаганнях й не намагаємось змагатися на швидкість. Нам важливіша якість.

 

3. Наміри.

 

Мабуть, найочевидніший пункт. Для когось це елементарно, інші навіть не замислювалися. Запитайте чоловіка, чого він хоче, які у нього цілі, і як бачить розвиток стосунків.

 

Рекомендую прочитати:

Як стати самодостатньою: 10 правил впевненої в собі жінки

 

Ні, зрозуміло не в лоб, і точно не на першому побаченні. Але з часом, в процесі, постарайтеся це з'ясувати. Якщо всі відповіді абстрактні й без конкретики, то плану в голові у нього немає.

 

Якщо ми хочемо чогось конкретного, то ми вже маємо певні образи у голові. Ми знаємо, що: хочу дружину, двох дітей, щоб дружина працювала/ не працювала, щоб ми дали дітям добру освіту та інше. А коли у голові вітер, то чого можна чекати від такого чоловіка? Не думає він ні про що серйозне.

 

Це найпростіший й найдієвіший індикатор. Якщо немає планів чи не бачить перспектив, то він кретин, або нічого серьозного щодо вас не планує. Обидва варіанти нам не підходять.

 

*****

Все дуже просто. Кожна жінка здатна оцінити ці три пункти та зробити висновки. Так, звісно, це вам нічого не гарантує на сто відсотків. Такої гарантії ніде немає. Однак, ви точно убезпечите себе. Ймовірність успішних стосунків підвищиться. Ви не розчаруєтеся і не горюватимете через те, що вас знову обдурили.

 

*****

 

Вся відповідальність лежить виключно на нас. Ми приймаємо рішення та впускаємо у своє життя тих чи інших людей. Зручно звинувачувати всіх довкола і не брати на себе відповідальність. Мовляв, негідник такий, взяв й обдурив мене. А я навіть і не зрозуміла, чому ми після першого побачення йшли в готель. Думала, він мені пропозицію робити буде. От щоб не було таких абсурдних ситуацій, думайте, аналізуйте та зважуйте.


Популярні дописи з цього блогу

Якщо ти вже вирішила піти, то йди лише один раз: 8 дорогоцінних заповідей для жінок

Жіноча гординя у стосунках із чоловіками

«Нікому ніколи нічого не пояснюй, тому що...»: геніальні слова Аль Пачіно