20 ознак жінки, яку хочеться добиватися

20 ознак жінки, яку хочеться добиватися


Жінка - це загадка, яку чоловіки намагаються розгадати вже багато століть. Не секрет, що кожен чоловік хоче знайти ідеальну жінку, яка буде втіленням мрії.

 

Спробуємо визначити, що саме робить жінку привабливою для чоловіків?

 

1. Усмішка

Жінка, яка усміхається, привертає увагу довколишніх. Усмішка створює враження відвертості. Усміхнена людина несе в собі позитивні емоції. До таких жінок тягне, як магнітом. Хочеться більше перебувати з такою людиною поряд й заряджатися її енергією.

 

2. Самодостатність

Така жінка має власну точку зору, не потребує безглуздих компромісів й викликає жвавий інтерес. З нею хочеться спілкуватися, пізнавати її, відкривати нові грані особистості. Вона - непрочитана книга. А цікаву книгу хочеться читати та перечитувати. Чоловік у такій жінці бачить рівного собі партнера, з яким можна підтримати розмову на будь-яку тему. Таку жінку хочеться добиватися.

 

Рекомендую прочитати:

Як стати самодостатньою: 10 правил впевненої в собі жінки

 

3. Незалежність

Насамперед - це особистість з інтересами та захопленнями. Це жінка, яка має хобі. У неї є коло спілкування, де їй цікаво. Чоловіків приваблює те, що така жінка не заглядатиме йому в рот, у неї не буде потреби весь вільний час проводити поряд із чоловіком. Така жінка має власний світ, у якому вона реалізується. Чоловік розуміє, що вона не залежатиме від нього, і це викликає бажання бути поряд з такою жінкою.

 

4. Щедрість

Для чоловіків важливо, щоб жінка приділяла їм увагу та час. Та, яка щедро ділитиметься з чоловіком турботою, захоплюватиме чоловіка. Викликатиме бажання бути поруч, піклуватися у відповідь, дарувати увагу.

 

5. Доброта

Пам'ятаєте прислів'я: «Від добра ніхто не тікає.»? Доброта потрібна всім у цьому світі. І чоловіки не є винятком. Якщо жінка добра, то вміє розуміти інших людей. А чоловікам важливо, щоб їх розуміли та ставилися до них із добротою.

 

6. Сексуальність

Звичайно, без цієї якості нікуди. Жінка від природи несе у собі сексуальну енергію. Саме ця енергія живить чоловіків, змушує рухатися вперед, досягати нових вершин, розвиватись. Жіноча сексуальність приваблює, манить. І та, яка вміє підкреслити свої переваги, показати себе із загадкового боку, викликатиме природний інтерес у чоловіків. І все це не зводиться лише до інтиму чи привабливої зовнішності. Це глибше.

 

Рекомендую прочитати:

Сексуальність - це те, що неможливо сховати, а не те, що намагаються старанно продемонструвати

 

7. Інтелект

Чоловіків приваблюють розумні жінки. Хоча й побутує думка, що чоловіки бояться розумних та сильних жінок. Але це лише стереотип. Інтелектуально підкована жінка викликає повагу. Чоловікам цікаво бачити не лише гарну оболонку, а й розуміти, що всередині багатогранна особистість, з якою є про що порозмовляти, обговорити якісь важливі речі. Для чоловіків важливо, щоб у його оточенні жінку цінували, щоби бачили в ній індивідуальність.

 

8. Цілеспрямованість

Жінка, яка має мету, приваблює чоловіків. Вона випромінює харизму. Жінка, яка прагне досягти своєї мети, чимось нагадує чоловікові його самого. Це й приваблює, адже виникає здоровий дух суперництва. Чоловікові не хочеться відставати від своєї жінки, а це сприяє взаємному зростанню партнерів.

 

9. Почуття гумору

Гумор - позитивна емоція. А кому з нас не подобаються теплі та легкі емоції? Жінка, яка здатна посміятися з себе й вміє розвеселити інших, завжди приваблюватиме чоловіків.

 

10. Врівноваженість

Часто жінки в пориві власних емоцій забувають про те, що відбувається довкола. Та жінка, яка вміє дисциплінувати себе, викликає повагу у чоловіків.

 

11. Розкутість

Жінка, яка вміє бути розкутою та відвертою, завжди викликатиме зацікавленість та бажання з нею спілкуватися. Розкутість свідчить про адекватну самооцінку. Чоловік бачить, що жінка себе любить, оцінює належним чином, вона не має комплексів та бар'єрів. Така жінка захоплює.

 

 

12. Ввічливість

Це ознака доброго виховання. Чоловіки не залишать поза увагою ту, яка має гідність та не опускається до грубощів. Брутальні фрази, сказані прекрасними вустами, викликають відторгнення у чоловіків.

 

13. Оптимізм

Дуже важлива жіноча якість. Оптимізм мотивує. А чоловікові треба, щоб його мотивували на шляху до досягнення цілей та поставлених завдань. Жінка, яка вміє бачити довкола позитив, заряджає цим довколишніх. Це жінка, яка не опускає руки навіть у складній ситуації. А це дуже приваблює.

 

Рекомендую прочитати:

Щастя - всередині нас: філософія оптимізму

 

14. Доглянутість

Це не про шаблони краси. Бо кожен чоловік має свій власний еталон краси. Комусь подобаються пишні і розкішні блондинки, а іншим стрункі брюнетки. Але будь-яку людину захоплюватиме доглянута жінка. Якщо жінка стежить за своїм зовнішнім виглядом, знає, як підкреслити свої переваги, це свідчить про те, що вона поважає себе і ставиться до себе з ніжністю та турботою. А це означає, що вона цінує себе. А жінку, яка цінує себе, чоловікам хочеться цінувати ще більше.

 

15. Спонтанність

Жінка, яка вміє несподівано та приємно здивувати, завжди викликатиме інтерес та бажання спілкуватися у чоловіків. Чоловіки люблять новизну, їм це навіть необхідно. Якщо все передбачувано та сплановано на роки вперед, то це викликає тугу, смуток та нудьгу. Від цього швидко можна втомитися.

 

16. Емоційна стійкість

Чоловіки менш емоційні від природи, ніж жінки. Часто їм не зрозуміти природу різноманітних жіночих емоцій. І від того, що чоловіки не розуміють механізму народження цих емоцій, вони не можуть зрозуміти поведінку партнерки. Безконтрольний прояв широкого спектру емоцій викликає відчуття перебування на вулкані, ніколи не можна бути впевненим, що в цю хвилину вулкан не вибухне й не захлисне лавою все довкола. Жінка, яка вміє контролювати свої емоції та не падати духом, викликатиме повагу у більшості чоловіків.

 

17. Чуйність

Чоловіки не часто вдаються до жіночої допомоги. Жінка, яка вміє вислухати, викликатиме впевненість у тому, що зможе зрозуміти та підтримати тоді, коли це справді буде потрібно. Ця якість цінується чоловіками. Вони хочуть відчувати, що мають сильний тил.

 

18. Амбітність

Жінка, яка має амбіції та прагнення, й чоловіка спонукатиме до успіху. Це взаємопов'язані речі. Чоловік, який відчуває, що партнерка хоче більшого, намагатиметься відповідати її очікуванням. А це зростання, розвиток, спільні інтереси.

 

19. Безпека

Будинок для чоловіка - це місце, де він може бути собою. Може не воювати зі світом, відпочивати. А для цього дуже важливою є безпека того простору, куди він приходить після робочого напруженого дня. Жінка, яка вміє створювати та підтримувати безпечний простір приваблює чоловіків.

 

20. Любов до життя

Це якість, яка подобається не лише чоловіків. Жінка, яка любить життя, вміє цінувати кожен день, кожну хвилину. Вона наповнюватиме життя радістю та щастям. І ті, хто поруч з нею, також радітимуть життю.

 

Звісно, ці ознаки - це не все, що може зробити жінку привабливою для чоловіків. Але вони можуть бути орієнтиром для жінок, які хочуть знайти другу половину. Будьте впевнені в собі, любіть життя, і не забувайте усміхатися - це один із найпростіших та найефективніших способів викликати у чоловіків позитивні емоції.

Популярні дописи з цього блогу

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

13 речей, про які треба пам'ятати, коли життя б'є тебе по голові