4 вислови для щоденної практики вдячності


Ми всі за щось вдячні. Але в метушні повсякденних справ забуваємо про це, замикаємось у собі та робимо все на автоматі.


Повторюй ці 4 фрази, щоб дійсно проживати кожен момент життя і навчитися його цінувати.

«Будь-який досвід сприяє моєму зростанню»
Повторюй цей вислів, щоб нагадувати собі, що ти там, де маєш бути. Черпай силу і натхнення з кожної події власного життя, щоб рухатися вперед і розвиватися. Навіть несприятлива ситуація, в результаті може принести позитивні плоди.

«У мене є все, що потрібно»
Будь вдячна за все, що у тебе є. Насолоджуйся цим світом й можливістю в ньому жити. Цінуй життя, близьких, себе і все, що маєш.

«Я вдячна за цю їжу»
Повторюй ці слова перед кожним прийманням їжі. Будь свідомою в цей момент. Цінуй роботу тих, завдяки кому ця їжа виявилася на твоїй тарілці. Подякуй тому, хто приготував її для тебе. Якщо це ти - подякуй собі.

«Все, що я шукаю в житті, вже в дорозі»
Повторюй цю фразу завжди. Особливо коли ти в розпачі, й здається, що виходу немає. Він є. Переживи цей момент та прийми його. Можливо, ця ситуація була необхідна, щоб привести тебе до того, що ти шукала.

Практика подяки
Сядь зручно. Заплющ очі й поклади руки біля серця. Сконцентруйся на образі людини або речі, за присутність яких у твоєму житті зараз ти по-справжньому вдячна.
 
 
Відчуй вдячність всередині себе. Дихай глибоко, змушуючи її рости та підійматися вище й вище всередині тебе. Продовжуй концентруватися на цьому образі й з кожним видихом уявляй, як росте це почуття й заповнює твоє тіло і все довкола тебе.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»