9 таємниць, які кожна жінка має знати про чоловіків


Зазвичай кажуть, що жінок важко зрозуміти, і це правда. Ми можемо бути дуже загадковими. Але чоловіки  часом не простіші, якщо не сказати більше.

 

Наступного разу, коли гадатимете, чому ваш чоловік образився або чи подобаєтеся ви вашому новому знайомому, пам'ятайте, що в їхніх головах теж відбувається багато таємничих речей. 

Отже, 9 таємниць, які ви маєте знати про чоловіків:

1. У них також є комплекси
Як і жінки, чоловіки також бувають доволі невпевненими в собі. Це може бути не дуже очевидно, але безумовно є правдою.
 
2. Вони відчувають великий тиск в стосунках
Традиційно вважається, що чоловіки зобов'язані робити перший крок, ініціювати побачення, бути провідними в стосунках.
 
3. Вони дійсно не вміють читати наші думки
Якщо він питає, що сталося, він щиро хоче знати це. Він може навіть не здогадуватися, що сам зробив щось не так, поки ви йому про це не скажете, так що будьте максимально відкриті та чесні зі своїм чоловіком.

4. Вони теж люблять компліменти
Ваш чоловік оцінить, якщо ви, хоч іноді, робитимете йому компліменти. Всі хочуть чути, що вони мають гарний вигляд або добре щось роблять.

5. Вони намагаються бути сильними, але також потребують допомоги
Існує стереотип, що чоловік повинен знати відповіді на всі питання і розв'язувати всі проблеми, причому самостійно. Але це не так. Всім іноді потрібна допомога, так що не бійтеся її запропонувати (навіть якщо він не просить).

6. Вони бояться відмови
Ніхто не любить коли йому відмовляють. Якщо ваш чоловік видається дуже стриманим, не панікуйте - він також переживає, як і ви.

7. Вони не хочуть, щоб ви розповідали їхні таємниці
Якщо чоловік говорить вам щось особисте, він не хоче, щоб це вийшло за рамки вашої розмови. Це порушення довіри, якщо ви перекажете його таємниці своїм кращим подругам. Таємниці повинні залишатися в таємниці.
 

Легенда про мудру жінку, яка отримує все, що їй хочеться

 
8. Їх компліменти щирі
Ми, жінки, часто не вміємо приймати компліменти, ми їм не віримо. Але якщо чоловік робить вам комплімент, він дійсно має це на увазі й хоче, щоб ви в це повірили. Так що просто скажіть «Спасибі».

9. Вони справді хочуть зробити вас щасливою
Ваш чоловік хоче зробити вас щасливою і бачити вашу усмішку. Він помилятиметься в процесі, але ви завжди пам'ятайте, що він старається.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»