Будь одна, поки не зустрінеш того, хто старатиметься для тебе

Будь одна, поки не зустрінеш того, хто старатиметься для тебе

Бути одною - це не страшно, не погано, і це не прокляття чи якась інша нісенітниця, яку вигадують люди.

Бути одною - це не самотність. Це - вибір.

Бути одною краще, ніж погоджуватися на поганенькі побачення, після яких ти зневажаєш себе або прокидаєшся поруч з якимось чоловіком, який навіть не пам'ятає твого імені.

Бути одною - це час, щоб розібратися в собі, і цей час дуже важливий.

Жінок дуже лякає самотність, хоча на це немає жодних причини, тому що все залежить від нас самих, від того, як ми це сприймаємо - добре це буде чи погано.

Будь одна, поки ти не знайдеш того, хто не просто говорить, що хоче бути поруч, а хто дійсно поруч і завжди радий тебе бачити.

Будь одна, поки не знайдеш того, хто не шукає нескінченні виправдання, а справді хоче проводити з тобою час, робити те, що приносить вам обом задоволення.

Будь одна, поки не знайдеш того, хто не соромиться тебе, хто розповідає про тебе своїм друзям, своїй родині, колегам, випадковому попутнику в транспорті - буквально кожному.
Будь одна, поки не знайдеш того, хто пишається тобою, і вважає, що всі інші не варті того, щоб втратити тебе.

Будь одна, поки не знайдеш того, хто не може дочекатися зустрічі з тобою, але не тому, що він хоче контролювати тебе, а тому, що хвилюється за тебе.

Будь одна, поки не знайдеш того, кому не треба доводити, що ти гідна його чи його кохання, чию любов не треба заслуговувати, кого не треба вмовляти, щоб він кохав тебе. 
 
Той, чию увагу ти маєш вимолювати, не вартий твого часу. 
 
Якщо ти йому потрібна, ти це знатимеш, якщо ні - час відпустити його й зосередитися на собі.

Будь одна, поки не знайдеш того, хто сумує за тобою, коли тебе немає поруч, а не того, хто забуває про тебе на цілі вихідні, а згадує тоді коли вип'є для настрою або йому просто стане нудно. 
 
Будь одна, поки не знайдеш того, кому не байдуже те, що ти відчуваєш. А не того, хто говорить «Ну ти ж мене пробачиш, ти ж завжди пробачаєш», або того хто чекає, що ти «перебісишся».

Будь одна, поки не знайдеш того, хто не пропадає без попередження та не змушує тебе мучитися в здогадах де він і з ким.

Будь одна, поки не знайдеш того, хто пишається тобою, хто надихає тебе, хто хоче, щоб ти була кращою й хоче допомогти тобі в цьому. 
 
Будь одна, поки не знайдеш того, хто заперечує всі твої комплекси та підвищує твою самооцінку.

Будь одна, поки не зустрінеш того, хто ставить тебе на перше місце, тому що ти не є чиєюсь запасною.

Будь одна, поки не зустрінеш того, хто дійсно старатиметься заради тебе і заради ваших стосунків. 
Так багато жінок погоджуються на посередні стосунки з не тими чоловіками - не будь однією з них. Кохання - це те, в чому ти ніколи не маєш погоджуватися на менше, ніж достойна.

А до того часу - будь одна. Ти потім будеш вдячна собі за це.