Що про характер жінки розповість її фігура?


Даремно думати, що характер жінки залежить виключно від генетики чи астрології. Виявляється, що фігура жінки також може розповісти, наскільки її власниця легка чи, навпаки, непроста в спілкуванні, які у неї переваги та погляди на життя. І головне, чого від неї чекати у відносинах.


Худорлява статура
Жінка, яка за фігурою нагадує дівчину-підлітка, нестримана й максимально відверта у своїх висловлюваннях. Вона не з тих, хто любить кривити душею, тому завжди говорить те, що думає, подобається це комусь чи ні. Її ваблять успішні люди, в компанії з якими вона почуває себе у своїй тарілці. До того ж, у неї високі амбіції  та великий запас енергії, що часто свідчить про її жагу до соціального життя та прагнення до кар'єрних звершень. При цьому не можна сказати, що в роботі її очікують великі досягнення, але зайняти гідне становище в суспільстві їй, як правило, вдається.



Пісочний годинник
Власниця класичної фігури з правильними пропорціями, де груди та стегна одного об'єму, а талія помітно виділяється - це справжня жінка. Вона поступлива та гнучка в спілкуванні, але при цьому не дає нікому «на собі їздити» й вчити її життя. Вона вміє бачити прекрасне в усьому, що її оточує. Ця жінка створена для любові. Кар'єра для неї не найголовніше, а ось сімейне життя завжди на першому місці. Їй подобається доглядати за собою і займатися розвитком дітей. Вона знає, як правильно підтримати чоловіка і як допомогти йому стати успішною людиною. Поряд з такою панною хотіли б опинитися багато чоловіків, але вона обирає лише того, хто виявиться найбільш гідним з усіх кандидатом.


Прямокутник
Жінка з фігурою середньої комплекції, вузькими стегнами, плечима та з невиразною талією досить стримана й нерідко закомплексована. За вдачею вона консерватор і не сильно прагне щось змінювати у своєму житті. У розмові її легко зачепити невдало кинутим словом, у відповідь на яке вона без зволікання гостро відповість. У побуті вона прагматична, любить, коли все лежить на своїх місцях. Та й до вибору супутника життя підходить відповідально, тому заміж входить, як правило, пізно.


Перевернутий трикутник
Широкі плечі та вузькі стегна характеризують жінку-воїна, переможницю. Вона та людина, яка заради власного щастя піде по головах, навіть якщо від цього постраждають невинні люди. Найбільше на світі її цікавить власний успіх в кар'єрі та гармонія в особистому житті. І зазвичай вона рано чи пізно цього досягає. Що примітно, не дивлячись на свою категоричність й войовничість, ця жінка цілком може стати хорошим другом, якщо поруч з нею вчасно виявиться щирий і відданий чоловік з поглядами на життя, схожими з її власними.

Груша
Зухвала, спокуслива та сексуальна володарка широких стегон знає, як звести за собою натовп чоловіків. Так що з вибором ідеального партнера у неї проблем немає. А ось вже в сімейному житті можуть нерідко виникати проблеми на тлі її постійного бажання все та всіх контролювати. На роботі у неї, як правило, все гладко, якщо з її думкою рахуються та прислухаються до неї. Але варто лише заперечити цій примхливій пані, як одразу вона перетворюється в небезпечного суперника, готового розірвати опонента на шматки.



Яблуко
Темпераментна, пристрасна та життєлюбна. Ця фігуриста жінка проживає своє життя так, як ніби востаннє. Вона азартна й комунікабельна, її оточує велике коло знайомих, яке вона з радістю регулярно збагачує. Часто цю жінку називають душа компанії, тому що вона знає, як згуртувати компанію та зарядити довколишніх своєю невгамовною енергією. Поряд з такою жінкою зазвичай знаходиться більш розважливий чоловік, оскільки їй подобається домінувати й вести людей за собою. І якщо їй вдається знайти свого чоловіка, то її шлюб стає міцним і довготривалим.

Фігура жінки може багато про неї розповісти! Впізнали себе або своїх приятельок?

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе