Що прикрашає жінку краще за макіяж?

 

Бути красивою - законне право будь-якої жінки, яке дарувала їй сама природа. Структура тіла, тип та колір шкіри, розріз очей - все складається в загальне поняття про красу, причому у різних народів ці поняття кардинально відрізняються. Але більшість красунь прагне саме до загальноприйнятих ідеалів краси, часом забуваючи про власну індивідуальність.

Косметичний бізнес - це потужна індустрія, покликана робити жінок привабливими й бажаними. Мільйони жінок вважають, що ключ до щастя знаходиться в їх косметичці. Але ж є речі, які роблять будь-яку жінку чарівною без втручання косметолога чи пластичного хірурга.

Так що ж робить жінку по-справжньому красивою?

1. Посмішка. Якою б красивою не була жінка, важкий погляд й невдоволений вигляд відштовхне будь-якого співрозмовника, зробивши непомітними всі переваги зовнішності. Й навпаки, привітний вигляд та усмішка здатні приховати багато недоліків, зробивши їх просто непомітними.

2. Гармонія. Філософсько-естетична ознака цілісності особистості, коли внутрішні й зовнішні показники врівноважені та не викликають сумнівів щодо узгодженості з довколишнім світом.

3. Інтелект. Особистий розвиток та інтелект здатні змінити все: світосприйняття, переконання, свідомість. Навіть вираз обличчя стає привабливішим. Правильно поставлена мова, вміння висловлювати думки - завжди справляють позитивне враження.

4. Енергія. Це і спрага життя, і амбітні плани, і реалізація в суспільстві. Активна життєва позиція викликає зацікавленість у довколишніх.

5. Веселість. Нудьга й поганий настрій не виглядають привабливо, й в кращому випадку викликають співчуття. Не варто розраховувати на нові знайомства чи вдалий результат перемовин, демонструючи свою тугу та смуток.

6. Завзятість. Зацікавленість до подій, що відбуваються довкола, розумна присутність в житті рідних та близьких, роблять жінку соціально адаптованою та стійкою до  надмірного напруження, стресу та депресії. Твердість й стійкість характеру - привабливі риси для сучасної пані.

7. Впевненість. Психологічні переконання та життєвий досвід роблять жінку вагомою й у власних очах, й в очах довколишніх.

8. Хобі. Клуб однодумців впливає позитивно на будь-яку людину, але для жінки - це винятково важливо. Незалежно від того вишивання чи вивчення іноземних мов є захопленням жінки - це завжди нагода для розвитку, й за такою людиною цікаво спостерігати.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе