Труднощі допоможуть тобі стати тою, ким ти маєш стати!

 

У житті всі ми стикаємося з викликами, і це дуже нелегко. А труднощі з'являються тоді, коли їх найменше чекаєш, і вони, безсумнівно, впливають на нас. Але саме ці моменти формують наш характер. І хоч може здаватися, що все летить шкереберть, важливо зрозуміти: страждання - це не обов'язковий супутник труднощів.

 

Страждання - це вибір.

 

Твій вибір!

 

Коли світ руйнується під твоїми ногами, триматися за позитив може здаватися нереальним. Ти можеш відчувати біль, відчай, і злість. І це нормально. Емоції - це природна реакція на життєві виклики. Але ключ у тому, щоб не дозволяти їм керувати тобою.

 

Вчися знаходити хоч трохи світла навіть у найтемніші дні. І хоча здається, що все безнадійно, знай, що ти здатна пройти крізь це. Бо через місяць, рік або навіть кілька днів після важкої ситуації ти озирнешся назад і побачиш, як змінилася, як зміцніла, і як багато отримала.

 

Труднощі існують для того, щоб долати їх.

 

Труднощі дадуть тобі уроки:

 

Труднощі навчать тебе, що таке справжня любов і де закінчується ілюзія. Коли хтось зраджує чи підводить, ти відчуваєш біль. Але з часом приходить розуміння, що це - далеко не кінець. Це початок нового етапу, де ти вже цінуєш щирість більше, ніж слова.

 

Труднощі покажуть тобі кому можна вірити. Ти переживеш розчарування, відчуєш себе зрадженою, але навчишся відрізняти людей, яким можна довіряти. І це захистить тебе від ще більших ударів у майбутньому.

 

Труднощі дадуть тобі силу казати «ні». Спершу страх відмовити охоплюватиме тебе, але з часом ти навчишся захищати свої кордони. І коли ти нарешті впевнено скажеш «ні», то відчуєш полегшення та звільнення.

 

Труднощі змусять тебе переосмислити любов до себе. Коли тебе опанують сумніви й з'являється відчуття непотрібності, саме тоді ти згадаєш про любов до себе. Любов до себе - це основа твоєї здатності долати труднощі.

 

Життя - це не прямий шлях. Це нескінченні злети й падіння, кожен з яких наділений емоційною глибиною. Іноді ти будеш сміятися, а іноді - плакати. Це нормально. Але пам'ятай: твої емоції - це не слабкість, це джерело сили. Вони вчать тебе чути себе, відчувати життя по-справжньому і рости.

 

Труднощі розкриють твою внутрішню силу:

 

Труднощі навчать тебе бачити промінь світла навіть у найтемніші часи. В часи відчаю важко знайти оптимізм, але саме ці миті змусять тебе побачити красу життя в простих речах.

 

Труднощі підштовхують тебе до віри в себе. Коли здаватиметься, що весь світ проти тебе, залишається лише одна сила - ти сама. Саме віра в себе стане тим поштовхом, який допоможе рухатися вперед.

 

Труднощі дадуть тобі внутрішню впевненість. Змусять знайти в собі джерело сили, яке допоможе долати найскладніші моменти.

 

Колись ти озирнешся і побачиш, що ти не просто подолала труднощі - ти стала тією людиною, яка здатна підтримати інших. Ти стала джерелом надії для тих, хто зараз проходить свій складний шлях. І це найкращий результат усіх твоїх переживань. Тепер ти сильна, бо йдеш цим шляхом. Труднощі - це не кінець, а початок нового етапу твого життя.

Найкращі статті блогу

ТУТ

Популярні дописи з цього блогу

Як батьківське виховання перетворює нас на невротиків: 5 руйнівних прийомів

Як зрозуміти, що у твоєму житті настають зміни: 7 ознак